HRVATSKA MODA

Dvojac ELFS predstavlja novo lice brenda

Nova kolekcija koju jedva čekamo na BIPA FASHION.HR-u

ELFS 
Revija modnog dvojca ELFS, koju mnogi nestrpljivu iščekuju, i ove će sezone zasigurno ostaviti publiku bez daha. Na rasporedu je u petak, 30. listopada, četvrtog dana BIPA FASHION.HR-a, a popularni ELFSI nastavljaju uspješnu suradnju uz pokroviteljstvo brenda Perwoll.
 
Nova sezona donosi sasvim novo lice ELFSA. Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić napravili su stilski zaokret, a naglasak je na pročišćenim i elegantnim komadima. ELFS djevojka u novoj kolekciji je odrasla i zakoračila u ženstvenije vode. Kako sami kažu, glavnu ulogu u novoj kolekciji ima drska štreberica, a kroz kolekciju se provlači duh sedamdesetih godina.
  ELFS
 
Novitet u kolekciji je korištenje imitacije brušene kože koje dizajneri koriste za više tipova haljina i suknji te za hlače. Samouvjerena ELFS djevojka zna kako ti komadi jednako dobro funkcioniraju u dnevnim i u večernjim prilikama. A da bi izgled bio potpun, ove je sezone suradnja dva poznata brenda, Perwolla i ELFSA, rezultirala jedinstvenim komadom – torbicom s prepoznatljivim ELFS printom, koja će na tržište izaći u limitiranom izdanju.
  ELFS
 
„Drago nam je da je naša suradnja već postala tradicionalna i zadovoljni smo što je jedan tako veliki brend u nama prepoznao svog partnera. Ove sezone za njih smo dizajnirali posebnu pismo torbicu koju ćemo sad premijerno pokazati, a bit će lansirana u ograničenoj seriji i dostupna ekskluzivno u BIPA trgovinama krajem godine“, izjavili su Šekuljica i Tandarić.
  ELFS
 
Za posebne prigode dizajneri ipak ostaju vjerni klasici, crnoj boji i čipki koje su sinonim zavodljivosti i elegancije te su udahnuli novi život maloj crnoj haljini. Vođeni duhom novog konzervatizma, ELFS djevojka nikad nije djelovala više damski, a pokazat će to na reviji u sklopu BIPA FASHION.HR-a 30. listopada u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma.
 
ELFS 
ELFS 
ELFS 
ELFS
Foto: Danijel Galić
Make up & hair: Iva Berišić
Models: Franka i Bianca Buntić za Talia Model; Manuela Fabac
Objavljeno: 26.10.2015. u 11:20

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p