HRVATSKA MODA

Ecija Ivušić nosi limited edition ELFS torbicu

Torbica idealna za blagdanske partyje

Popularni modni dvojac ELFS u suradnji s brendom Perwoll pripremili su za svoje obožavateljice blagdansko iznenađenje i dizajnersku torbicu na poklon.

 
Limitirano izdanje torbice koje su osmislili ELFSI idealno je za blagdanske proslave i partyje. Za sve koji traže savršen božićni poklon, dizajnerska torbica odlično je rješenje, a ljubiteljice mode koje poput Ecije Ivušić, žele upotpuniti svoju party kombinaciju, obožavat će novu ELFS torbicu.
  
 
Riječ je o tamnom modelu pismo torbice od umjetne kože s prepoznatljivim LOVE ELFS printom u crvenoj boji. Torbica za večernje izlaske odlično pristaje i dnevnim kombinacijama s dvije varijante remena – kraćim i dužim. Limitirano izdanje omiljenih ELFS torbica dostupno je ekskluzivno od 9. do 27. prosinca samo u BIPA trgovinama. Svi koji kupe pakiranje deterdženta Perwoll od 4 litre dobit će na poklon ELFS dizajnersku torbicu.
  
 
Svoj primjerak već je nabavila poznata voditeljica Ecija Ivušić i odlično joj pristaje. Mala pismo torbica među najtraženijim je modnim dodacima sezone, jednostavnog dizajna s upečatljivim printom svakoj odjevnoj kombinaciji daje jedinstveni chic potpis.
 
 
Foto: Danijel Galić
Hair: Ruža Essentials
Objavljeno: 10.12.2015. u 11:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p