HRVATSKA MODA

Ekskluzivne torbice s potpisom kuće eNVy Room

Dove predstavlja novi dizajnerski asesoar

Popularni dizajnerski brend eNVy room, iza kojeg stoje Vjeko Franetović i Nikica Ivančević već godinama njeguje prepoznatljivi ženstveni dizajnerski potpis, a ove sezone u sklopu Perwoll FASHION.HR-a Vjeko i Nikica najavljuju mnoštvo noviteta i drugačijeg kolorita u svojoj kolekciji uz damsku siluetu sa daškom retro elegancije. 

U sklopu revije, eNVy room će prikazati i nekoliko ekskluzivnih pismo torbica inspiriranih originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine, točnije iz razdoblja pop arta kada je Dove predstavio revolucionarni beauty sapun sa patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i ¼ hidratantne kreme. Dove naslijeđe bazirano je upravo na tada danom obećanju koje brand održava već 50 godina i na osnovu kojeg je izrastao u jedan od najvoljenijih beauty brandova na svijetu - Dove neće isušiti vašu kožu. To je poruka i retro oglasa koja je oživljena kroz dizajnersko majstorstvo dvojca eNVy room.

''Pismo torbice koje ćemo ove sezone predstaviti u sklopu revije inspirirane su predivnom Dove vintage reklamom, a sam print rezultat je kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta te predstavlja svojevrsnu reinterpretaciju originalnog oglasa. Iako je oglas redizajniran, Dove-ove poruke ostaju iste i to je ono što smo željeli istaknuti kroz sam dizajn.'' - pojasnili su Nikica i Vjeko.

  

Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija eNVy room-a u suradnji s Dove-om  na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 21 sat.

 

Photo: Šime Eškinja/Mateja Vrčković

 

Objavljeno: 10.10.2013. u 14:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p