HRVATSKA MODA

Ekskluzivni dizajn u bojama Roberta Severa za Dove

Dizajnerska tunika kao rezultat suradnje

Proslavljeni dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u predstavljaju novu suradnju s beauty brandom Dove. Fantastičan spoj mode i ljepote dogodit će se na modnoj pisti gdje će u sklopu svoje pret-a-porter kolekcije predstaviti i dizajnersku tuniku koja je nastala kao rezultat ove suradnje.

Dizajnerski duo, prepoznatljiv po svojim printevima i sofisticiranim bojama, nakon povratne kolekcije koju su predstavili na prošlom Perwoll FASHION.HR-u potvrdio je svoj zvjezdani status, a suradnja s Doveom nije im prvo takvo iskustvo. ‘Ovo nam je treća takva kampanja, a zajedničko nam je to što se trudimo biti inovativni i što smo maksimalno usmjereni na zadovoljavanje potreba naših kupaca. Trudimo se ženama učiniti život inspirativnijim i ljepšim', kazao je Robert Sever povodom ove suradnje.

Ovom kampanjom Dove predstavlja prvi Dove dezodorans koji je testiran na 100 boja i dokazano ne ostavlja vidljive tragove na bojama. Istraživanja pokazuju da se žene češće odlučuju za sigurniju varijantu crne i bijele nego za druge boje jer ne žele privlačiti pažnju. U filozofiji branda Dove je moderna i samosvjesna žena koju će novi proizvod Dove Invisible Dry ohrabriti da nosi odjeću u svojim omiljenim bojama i potaknuti je na izražavanje svoje osobnosti. Otud i inspiracija za raznobojne tunike koju je u tri boje za Dove dizajnirao Robert Sever. 


16. Perwoll FASHION.HR održat će se od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Roberta Severa zatvorit će modni tjedan.

 

Objavljeno: 11.03.2014. u 13:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p