HRVATSKA MODA

EKSKLUZIVNO: JOLIE PETITE i HERUC GALERIA BOUTIQUE VILLA DUBROVNIK

Dizajn Ljupke Gojić osvaja Dubrovnik

Modna kuća Jolie Petite by Ljupka Gojić ovim putem najavljuje ekskluzivnu suradnju sa Heruc Galeria Boutiqueom koji se nalazi u sklopu Ville Dubrovnik u kojem će zainteresirani kupci već od sutra moći pronaći odabrane modele glavne linije Jolie Petite.

Mnogim Dubrovčanima i njihovim gostima unutar Heruc Galerije biti će predstavljeni jedinstveni Jolie Petite modeli koji su svojom unikatnošću i originalnom idejom u kratkom vremenskom roku stekli pravi kult zaljubljenika i poklonika.

Heruc Galeria nedavno je otvorila svoja vrata u Dubrovniku unutar novo otvorenog luksuznog hotela Villa Dubrovnik. Prepoznatljivi sofisticirani stil Heruc Galerije prilagođen je morskom ugođaju i elegantnoj ali ležernoj atmosferi grada Dubrovnika.

Uz brandove kao što su Missoni, Diane Von Furstenberg, Donna Karan New York, Mulberry i 3.1 Phillip Lim, Jolie Petite by Ljupka Gojić predstavlja jedinu hrvatsku modnu kuću među slavnom postavom Heruc Galerije.

Jolie Petite by Ljupka Gojić ovom suradnjom najavljuje samo jedan u nizu projekata koji će već od rujna zainteresirati sve brojniju publiku. Jedna od važnijih novosti u ljetnoj priči Jolie Petitea svakako je lansiranje službene web stranice i web shopa na: www.joliepetite.com.

Jolie Petite potražite na adresi:

Heruc Galeria  Boutique Villa Dubrovnik

Vlaha Bukovca 6

Dubrovnik

Tel: 020-500-390

www.villa-dubrovnik.hr 

Objavljeno: 09.07.2010. u 12:53
Tagovi: Jolie Petite

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p