HRVATSKA MODA

Ekskluzivno pogledajte kako je nastao Klisab lookbook

Modni dvojac Klisab predstavlja novi lookbook
KLISAB 
Talentirani dvojac Klisab, nakon predstavljanja kampanje, snimio je i lookbook za svoju treću kolekciju pod nazivom Isle. Kolekcija priča priču o predivnom otoku Šolti. Kao kulisa lookbooka poslužila je posebna lokacija luksuznog hotela Martinis Marchi na otoku Šolti, u koju su se idealno uklopili modeli iz aktualne kolekcije ovog mladog dvojca. Predivan eksterijer 300 godina starog dvorca pretvorenog u prekrasan hotel, donio je fotografijama dašak luksuza i elegancije. Donosimo ekskluzivne behinde the scene fotografije snimanja novog lookbooka.

''Za vrijeme snimanja, puhala je jaka bura – koja je odjeći dala pokret koji je i bio dio inspiracije. Nismo željeli snimiti klasično pozirani lookbook, želja nam je bila vizuale učiniti zanimljivima, a opet i dovoljno jasno predstaviti sve odjevne komade'', otkrivaju Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, kreativan dvojac brenda Klisab.

KLISAB
 
KLISAB
 
KLISAB
 
Dvojac se za snimanje ove kampanje vratio na mjesto inspiracije, otok Šoltu. Predivan hotel savršeno je akcentirao luksuznu stranu kolekcije koju je Klisab posebno želio naglasiti. Kompletan styling odrađen je drugačije u odnosu na reviju i kampanju te je prikazana nosiva strana kolekcije. Posebnost ovog lookbooka je upravo sama lokacija. Eventualne prirodne nedaće otoka talentirani tim iskoristio je u svoju korist.

KLISAB
 
KLISAB 
KLISAB
 
Zaštitno lice i muza branda Klisab, Ivona Bevanda, u ovom lookbooku također prolazi kroz metamorfozu. Kako bi je pobliže prikazali u novom izdanju tim se odlučio za promjenu kose.

KLISAB
 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB
U galeriji pogledajte cijeli lookbook kolekcije Isle...

Foto: Denis Butorac
Objavljeno: 11.12.2015. u 12:47

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p