HRVATSKA MODA

Ekskluzivno pogledajte novu kampanju branda Zoe Leggings

'Majestic' kolekcija za upečatljive kombinacije
Zoe Leggins 
Napokon je osvanula nova kampanja mladog, ali već etabliranog modnog branda Zoe Leggings, imena Majestic. Dizajnerica koja stoji iza projekta, Tamara Ivić, oduševila je svojim prijašnjim kolekcijama koje uključuju majice, haljine, kupaće kostime i primarno- tajice.
 
Brand Zoe leggings svojim suverenim dizajnom maštovitih printeva pretvorio je nekoć sekundarni odjevni predmet, ženske tajice, u intrigantne i otkačene komade koji su se profilirali kao primati modnih kombinacija njihovih brojnih obožavateljica. Upravo na tom revolucionarnom novitetu bazirana je njihova estetika koja u novoj kolekciji ne samo da opravdava uspjeh prvotnih kolekcija već odlazi i korak dalje. Printevi ovogodišnjih modela isprepliću kontradiktorne kombinacije poput realnog i nadrealnog, vintage i modernog, suptilnog i provokativnog te vas pozivaju da zaronite u čaroban Zoe svijet u čijem ste centru upravo – vi.
 
Zajedno sa razigranim i nestvarnim motivima s jedne strane te apstrahiranim dizajnom jednostavnih jednobojnih tajica s druge strane, zasigurno nećete proći nezamijećeno. Tajice možete nositi kao upečatljive komplete u dnevnim casual kombinacijama, ali i u moćnim večernjim outfitima za koje možete biti sigurni da su pun pogodak. Novost su tajice za hladnije dane- Zoe ima novi, topli materijal obložen filcom s unutarnje strane.

Zoe Leggins
 
Zoe Leggins
 
Osim tajica, nova kolekcija nam donosi i majice zanimljivih krojeva i sanjivih printeva. Kao i tajice, i majice su perfekcionistički izveden spoj printa i eko kože. Krucijalni aduti kolekcije sadržani su upravo u njenom imenu – Majestic – kojim se želi naglasiti osjećaj koji sama kolekcija pruža ženama. Zoe tajice izvlače vašu veličanstvenost, dostojanstvenost koju sve imate ponosno naglašavajući vaše tijelo, sa svim perfekcijama. Imperfekcije su ionako puki proizvod zavidnog oka. 
Fotografiju potpisuje modna fotografkinja i ELLE-ova stilistica Doris Fatur koja je uz samu dizajnericu zaslužna za styling i scenografiju. Zaštitno lice kampanje je Nikolina LJ. (IM Studio), make up potpisuje Ana Botica dok je za kosu zaslužan zagrebački Studio S. 

Zoe Leggins

Zoe Leggins
 
photos: Doris Fatur
Objavljeno: 02.12.2014. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p