HRVATSKA MODA

Ekskluzivno pogledajte novu kampanju Marije Kulušić

Mlada dizajnerska nada predstavlja vam vizuale za aktualnu kolekciju

Samo dva dana prije predstavljanja nove kolekcije na Perwoll FASHION.HR-u, mlada dizajnerica Marija Kulušić lansirala je kampanju za proljeće/ljeto 2014. Veličanstvena gotička arhitektura bila je glavna nit vodilja ove kolekcije. Elementi poput šiljatih lukova karakterističnih za velebne gotičke katedrale te ostale građevine, isprepliću se u odjevnim predmetima. U skladu s tom vizijom kampanja je snimana na lokaciji zagrebačke poznate građevine - kockice, koja je djelo čuvenog arhitekta Ivana Vitića. Za fotografije je zaslužan Jure Perišić, a make up je djelo Petre Sever. U ulozi modela našla se Anja Polić iz modne agencije My Guys Models. 

Marija Kulušić, debitirala je prošle sezone na pisti Perwoll FASHION.HR-a predstavljajući kolekciju kao pobjednica natječaja LIFT by Perwoll. I ove godine otvoren je natječaj koji pomaže u afirmaciji domaćih i regionalnih mladih modnih dizajnera, a organiziran je u sklopu sajma mode ZONA 45 koji će se održati od 9. do 11. svibnja na Trgu bana Jelačića. Silvio Ivkić, Marija Kulušić, Adela Kliškić i Nikola Barbir, Aleksandar Žarevac, Matija Čop, Katja Kuhar i Morana Krklec mlada su dizajnerska imena koja su svoju afirmaciju doživjeli kroz ovaj natječaj te svojim uspjehom potvrđuju značaj cijelog koncepta. 

Svoju novu kolekciju Marija Kulušić će predstaviti u petak 28. ožujka na Perwoll FASHION.HR-u koji se održava u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. 

 

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 26.03.2014. u 09:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p