HRVATSKA MODA

Ekskluzivno: Postanite kraljica maturalne večeri

Fashion.Hr Style Community i naš stručni tim Vas daruju

Bliži nam se vrijeme maturalnih večeri kada svaka mlada dama ima priliku zabljesnuti u prekrasnoj kreaciji poput onih kakve viđamo na crvenom tepihu svjetskih ceremonija. U suradnji s eminentnim hrvatskim dizajnerima, frizerima i šminkerima, Fashion.Hr Style Community svojim čitateljicama poklanja jedinstvenu priliku da se na svojoj maturalnoj večeri osjećaju poput zvijezda.

Zamislite idealan scenarij u kojem Vam haljinu kreira Zoran Mrvoš ili Aleksandra Dojčinović, make up je djelo Ane Rajić a frizura Ivane Marušić. Sve što vi trebate jest pojaviti se i zablistati!

Što Vam nudimo?

 

 

ZORAN MRVOŠ

Jedan od naših najpopularnijih dizajnera, posebice poznat po glamuroznim večernjim haljinama i sposbnošću da svaku ženu koja ih odjene učini Divom. Nakon uspješne dizajnerske karijere u kući Linea Exclusive, Mrvoš osniva vlastitu liniju pod kojom već nekoliko sezona lansira uspješne kolekcije. Posljednja koju smo imali prilike vidjeti na nedavno održanom DOVE FASHION.HR-u oduševila je kritiku i publiku. Kreacije u bojama antracita, srebrnoj i vječnoj klasičnoj crnoj, otkrile su jedan novi pomak ka minimalizmu i eleganciji koji ističu žensko tijelo u svoj svojoj ljepoti.

 

ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ

Kada su se modeli Alexandre Dojčinović pojavili na pisti DOVE FASHION.HR-a svima je postalo jasno kako je hrvatska moda dobila novu viziju ženstvenosti na koju svakako trebamo računati. Suptilni krojevi i materijali koji ističu najbolje od ženskog tijela, glavna su odlika ove mlade dizajnerice. Proljetna kolekcija haljina doslovno je razgrabljena nakon prvog prikazivanja, a sudeći prema reakcijama publike, tome će biti i slučaj s nedavno prikazanom jesen/zima 2010.

 

ANA RAJIĆ

Naša stalna suradnica i jedna od 3 najbolja make up artista u Hrvatskoj. Surađuje s svim značajnijim magazinima u zemlji, zaslužna je za mnoge modne kampanje poput onih Borisa Pavlina, Elfsa, Nataše Kos, Marine Design, Ivice Klarića, te spotove Natali Dizdar, Colonie, Narany i mnogih drugih. Njezini radovi objavljeni su i u izložbama Šime Eškinje i Sandre Vitaljić a stalna je suradnica Dove Fashion.Hr-a i Cro-a-Portera. Na Fashion.Hr Style Community-u možete pratiti njezinu iznimno čitanu rubriku Beauty Insider u sklopu koje vas savjetuje o najboljim make up proizvodima koji se trenutno mogu naći na tržištu.

 

IVANA MARUŠIĆ salon SHE

Ako itko poznaje kosu onda je to Ivana Marušić. Jedna od najcjenjenijih žena u svojoj branši, već dugi niz godina djeluje kao stručni predavač Schwarzkopf Professional tima, te kroz konstantnu edukaciju nadograđuje već impresivno znanje u području bojanja i tehnika šišanja. Po njezinim riječima, najveće zadovoljstvo joj pričinjava kada nekome uljepša život s novom bojom kose ili frizurom. Iako ne voli razgovarati o poznatoj klijenteli za čiji se izgled redovito brine, možemo napomenuti da su njezini redoviti klijenti mnoge dame s naše javne scene poput glumica Ecije Ojadnić i Jadranke Đokić, voditeljica Ane Stunić, Andree Buče i Ide Prester, te našeg najpoznatijeg pijaniste Maksima Mrvice.

 

Kako biste dobili mogućnost osvojiti ove usitinu vrijedne nagrade, potrebno je da nam na mail: nagradna@fashion.hr s naznakom "maturalna večer" pošaljete i kratko pismo, u kojemu nam objašnjavate zašto ste baš Vi ta osoba koja bi trebala osvojiti nagradu

 

Objavljeno: 12.04.2010. u 22:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p