HRVATSKA MODA

Ekskluzivno vam predstavljamo novu kampanju Silvija Ivkića

Kolekcija 'Circle Of Protection' dobila je svoje vizuale

Modni brand Coded Edge iza kojeg stoji mladi dizajner Silvio Ivkić, prošlogodišnji pobjednik natječaja LIFT by Perwoll, predstavlja novu kampanju povodom nadolazećeg Perwoll FASHION.HR-a. Crne, kožne haljine geometrijskog kroja i minimalističkih linija dio su Ivkićeve prepoznatljive estetike. 

'Kolekcija simboličnog naziva Circle Of Protection sastavljena je kao zaokružena priča autorskog modnog potpisa, u kojoj Coded Edge estetika prožima čitavi outfit od unikatnog nakita preko avangardnih kružnih oglavlja do minimalističkih linija odjevnih komada. Referira se na snagu i postojanost crne boje koja kao takva u kolekciji preuzima ulogu svojevrsne imaginarne zaštite', kaže o svojoj debitantskoj kolekciji Silvio Ivkić.

Ulogu zaštitnog lica preuzela je Josipa Harmicar iz Colors Model Managementa, a kampanja je snimljena u ugodnom, modernom, minimalističkom ambijentu zagrebačkog Hotela 9.

'Kako smo počeli s nakitom koji je uglavnom bio geometrijski oštar i jednostavan istu stvar pokušavam prenijeti i na odjeću. Što se tiče aktualne kolekcije koja je evo sada dobila i svoju kampanju iznenadio sam se što je  toliko ljudi pozitivno reagiralo na kolekciju koja je izašla iz naše Coded Edge radionice!' dodaje Ivkić.

Za make up je zaslužna Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua Hrvatska, dok je za frizuru zaslužan Kevin Murphy tim. Fotografiju potpisuje Jure Perišić. Silvio Ivkić svoju će novu kolekciju predstaviti u subotu, 29. ožujka, na Perwoll FASHION.HR-u koji se održava od 26. do 29. ožujka.

 

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 19.03.2014. u 10:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p