HRVATSKA MODA

Elegancija 80-ih u novoj Arileo kampanji

Nova kampanja domaćeg modnog brenda

Modni brand Arileo koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom predstavlja modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2016.

 
80-te godine oduvijek su bile neiscrpna i vječna inspiracija u modi, umjetnosti, kulturi i glazbi. Upravo u tom jedinstvenom vremenskom razdoblju modni studio Arileo pronašao je inspiraciju za svoju novu kolekciju, te igrajući se formom i konstrukcijom na suvremen način interpretira krojeve prepoznatljive za to modno razdoblje. Volumenizirana i naglašena ramena s istaknutim strukom dobila su sasvim novu dimenziju elegancije.
 

Kao i uvijek kombinezoni i haljine ostaju imperativ modnog studija Arileo kojima se svake sezone udahnjuje nova doza ženstvenosti, ali uvijek s određenim pomakom i nekim novim detaljem poput naglašenih ramena koji dominiraju ovom kolekcijom.
 

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane i jesenske tonove koji na najbolji način dočaravaju njihovu modnu viziju. Svijet 80-tih godina ispričan je kroz rad modnog studija Arileo koji je u konstantnom istraživanju kroja, koji je ostao uvijek nenametljiv, a opet inovativan i prepoznatljiv.
 
 
 
 

Fotografije: Goran Matijašec
Model: Dijana Radan
MUA & kosa: Josipa Lijić
Objavljeno: 18.01.2016. u 10:01

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p