HRVATSKA MODA

Elegantna haljina inspirira ljepotom noćne orhideje

Sjajan spoj beauty i modnog svijeta!

Zasigurno svatko od nas ima već svoju uigranu beauty rutinu, no ono što nam je svima zajedničko jest činjenica kako svoje domove ne napuštamo bez kapi omiljenog parfema. Koliko su nam zapravo parfemi važni potvrđuju i naše kozmetičke police na kojima se nalaze bočice raznovrsnih mirisa i izgleda, stoga efektan izgled nikada ne može biti potpun bez dobrog parfema, ali koliko se zapravo beauty i modni svijet nadopunjuju, otkrijte u nastavku!

Da je parfem zapravo puno više od naše rutine uljepšavanja i pripreme za svakodnevne obaveze dokazuje i njihova sposobnost osvježivanja nekih starih uspomena, kao i činjenica da njime ostavljamo svoj osobni pečat ma kuda god prošli. No, parfemi osim što su odraz našeg identiteta i karaktera, također mogu poslužiti i kao modna inspiracija, a upravo je to dokazala i dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik brenda Etna Maar, a koja je kreirala haljinu inspiriranu ljepotom noćne orhideje. Nekoliko kapljica Avonovog parfema Rare Flowers Night Orchid EdP bilo je sasvim dovoljno da se u ovoj kreativnoj dizajnerici stvori vizija haljine koja će savršeno parirati spomenutom parfemu: "Avon je brend koji je za dizajnera poput mene poprilično inspirativan, a kako beauty svijet uvijek prati moda, ova suradnja je sasvim prirodna. Način kreiranja s predloženom temom mi savršeno odgovara, pogotovo kada je u pitanju crna orhideja koja je moja omiljena inspiracija." - govori Andrijana.Rare Flowers Night Orchid EdP parfem pruža istovremeno slatkasti miris zlatne gardenije i egzotičnu energiju gorke naranče, a s ovakvim mirisnim luksuzom savršeno koketira Etna Maar haljina: "S crnim materijalima je savršeno raditi jer vam ne treba pregršt uzoraka kroz koje možete izraziti sve svoje emocije. Nit vodilja mi je bio cvijet crne orhideje, što je ujedno glavna esencija mirisa, a koji sam dobro istražila prije nego sam uopće započela s kreiranjem haljine. Same latice cvijeta su zapravo bile glavna inspiracija za njezino dizajniranje, što se može vidjeti po konstrukciji i boji haljine"- dodaje Andrijana.

Miris samog parfema nosi svojevrsnu težinu koja se na haljini odražava u vidu crne čipke i u satenskoj, ljubičastoj podstavi haljine, a upravo ovakav spoj odražava snažne žene koje čvrsto koračaju ka ostvarenju svojih snova, ali s jednom dozom nježnosti baš kao što je sam cvijet orhideje!

Miris Rare Flowers Night Orchid parfema možete isprobati u Avon Beauty Boutique-u u Gundulićevoj 34, Zagreb, a također imate priliku i uživo pogledati predivnu Etna Maar haljinu u samom izlogu butika. Također svi posjetitelji Avon butika dobivaju na poklon kupon s 10 % popusta na novu kolekciju Etna Maar!

Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 17.04.2019. u 10:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p