HRVATSKA MODA

ELFS: Licitarska srca i meksičke sapunice

Popularni dvojac otvorio novu sezonu BIPA FASHION.HR-a

ELFS 
Uz nostalgične note hitova iz pedesetih i šezdesetih te vesele zvukove koji su odzvanjali pistom s mariachi gitara, jedan od najpopularnijih modnih brandova na našim prostorima, dvojac ELFS, u svojoj je prepoznatljivoj maniri, fiestom otvorio novu sezonu revija pred zagrebačkom publikom BIPA FASHION.HR-a, pod pokroviteljstvom Perwolla.
 
Neobična i poprilično nesvakidašnja muzička selekcija išla je u korak s linijama inspiracije na čijim su temeljima Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić gradili kolekciju namijenjenu recentnoj toploj sezoni. Ne odstupajući od sebi svojstvenog i već nadaleko prepoznatljivog kreativnog rukopisa, obožavani modni tandem na pistu je pustio četrdesetak total lookova, od pomalo nevinih i čednih, preko šaljivih i razigranih, pa sve do romantičnih, zavodljivih i pomalo drskih.
 
ELFS
 
U zanimljivom amalgamu stapaju se retro i etno momenti, pomalo gipsy i boho, elementi meksičkih sapunica i motivi licitarskih srca, mediteranska ležernost te senzualnost i raskoš latino djevojaka.
 
ELFS 
Kako to dvojac obično zna, i ovaj puta su kroz kolekciju provukli dozu svoje dobro poznate opuštenosti i zezancije pa je publika na pisti mogla vidjeti komade s natpisom: I bogati plaču ili Rosa salvaje, te se nostalgično prisjetiti fanatičnog zurenja u TV ekrane u iščekivanju dramatičnih zapleta protagonistica meksičkih sapunica.
 
ELFS
 
Vizijom idealnog modnog proljeća i ljeta dominira najženstveniji odjevni komad, haljina, posuta krupnim floralnim motivima i to onima crvene ruže, pri kraju razbijene neonskim motivima na crnoj podlozi. Unatoč infuziji tamne crne s upečatljivim kolorističkim elementima, kolekcijom se prvenstveno provlači puderasta, nježna baza.
  ELFS
 
Dvojac je prezentaciju začinio i modnim dodacima poput maski za mobitele, torbicama te sunčanim naočalama, a kolekciju je obukao u čitav splet raznih materijala poput čipke, popelina, satena, šifona, brokata, muslina, pamučnog džerseja...
 
ELFS
 
Teško je kladiti se na bestseller među netom prikazanim komadima (ulažem na: I bogati plaču) no i ova će kolekcija među vjernom ELFS publikom zasigurno biti još jedan hit.
 
ELFS 
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 18.03.2015. u 08:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p