HRVATSKA MODA

ELFS djevojka je odrasla!

Nova kolekcija popularnog dvojca na BIPA FASHION.HR-u

ELFS 
Četvrte je večeri BIPA FASHION.HR-a, pred prepunom publikom na Zagrebačkom Velesajmu, novu kolekciju predstavio popularan modni dvojac ELFS pod pokroviteljstvom Perwolla i iznova oduševio svoje vjerne obožavatelje. 

Dizajnerski duo ELFS, koji čine Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, svojoj je vjernoj publici prezentirao pomalo drugačije lice brenda - ELFS djevojku koja je sada odrasla. Naravno, doza prepoznatljive vrckavosti nazirala se u detaljima, no ove je sezone muza modnog dvojca elegantna dama, ili kako bi je oni sami nazvali "drska štreberica". Tako u kolekciji, kroz koju se provlači duh sedamdesetih godina, dominiraju ženstvene i elegantne haljine svih dužina i krojeva koje fantastično funkcioniraju kako u dnevnim pa tako i u večernjim varijantama.
 
ELFS 
ELFS 
ELFS 
Kroz kolekciju se provlači popularan materijal koji imitira hit sezone - brušenu kožu, floralni motivi posuti po prozračnim i lepršavim maksi haljinama asociraju na hippie period, dok su na ponekim komadima ti cvjetni elementi izrađeni tehnikom vezenja. Šarm sedamdesetih, s modernim ELFS pečatom, vidi se i u detaljima poput torbica s dugim resicama i laganim boho bluzama, dok je posebnu pažnju publike privlačio crni šešir širokog oboda s ušima na vrhu. Kako se ipak ELFS djevojka ne bi u potpunosti odrekla svoje mladenačke vrckavosti, dvojac je njezinom djevojačkim stilu posvetio nekoliko pamučnih majica sa zabavnim printevima, koji uostalom i čine prepoznatljiv ELFS potpis. Novi život dizajnerski je dvojac udahnuo i maloj crnoj haljini koja je u ovosezonskoj izvedbi posebno elegantna te smo uvjereni kako će u rekordnom roku postati mega hit koji će sve ELFS djevojke poželjeti imati u svom ormaru! 
 
ELFS 
ELFS 
ELFS 
ELFS 
ELFS 
Tina Lončar
Foto: Saša Zinaja
Video: VTS video production  
Cijelu kolekciju dvojca ELFS pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 31.10.2015. u 08:06

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p