HRVATSKA MODA

ELFS-i održali svoju samostalnu reviju

Poznati modni dvojac proslavio 16. rođendan Cosmopolitana

Sinoć je u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma održana samostalna revija poznatog dizajnerskog dvojca ELFS na kojoj su se pojavili brojni celebritiji i modni insajderi. Revija je održana u sklopu velikog 16. rođendana časopisa Cosmopolitan koji se pobrinuo da slavlje svima ostane u odličnom sjećanju. 

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica za proljeće 2014. godine svojim brojnim klijenticama servirali su koketne haljinice i modele koji pozivaju na igru i maštovite kombinacije. U svom prepoznatljivom stilu, Ivan i Aleksandar glavni fokus stavili su na kratke haljine uskih krojeva koje će vladati proljetnom sezonom i koje će sasvim sigurno pronaći put do ormara brojnih Hrvatica. Novost su svakako cvjetni printevi i retro krojevi koji izgledaju odlično i mogu se divno uklopiti u više stilova, a klasika koju u svojim kolekcijama imaju već nekoliko sezona dolazi u obliku seksepilnih haljina stvorenih za večernje prigode.

Nakon pompoznog showa, party je nastavljen na prvom katu gdje je upriličena svečana ceremonija dodjele Cosmopolitan Beauty Awards za najbolje kozmetičke proizvode.

Dejan Kutić, Marjana Filipović-Grčić, Romano Decker

Martina Čičko Karapetić i Morana Saračević

Sanela Seferagić i Vinko Filipić

Lana Biondić i Ivona Čulo

Ogi Antunac i Tihana Harapin Zalepugin

Jelena Balić i Goran Čižmešija

Vanja Ljubić i Ana Bacinger

U našoj galeriji pogledajte novu kolekciju modnog dvojca ELFS!

 

photos: Jure Perišić, pr

 

Objavljeno: 21.03.2014. u 11:57
Tagovi: Elfs, Cosmopolitan

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p