HRVATSKA MODA

ELFS-i proslavili deseti rođendan

Pogledajte video velikog modnog slavlja
 
Popularni modni dvojac ELFS povodom svog desetog rođendana snimio je video koji otkriva što se događalo iza kulisa, u srijedu 15. listopada, drugog dana Perwoll FASHION.HR-a. Kamera je dizajnere kao zvijezde večeri pratila od priprema u backstageu, probe s ambasadoricom branda Majom Šuput do vrhunca večeri i karaoka partyja na kojem su mnogi testirali svoje pjevačko umijeće. Revija koju su ELFS-i održali pod sponzorstvom Beck's-a i medijskim pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan oduševila je prisutne, ne samo odličnom kolekcijom, nego i scenskim nastupom Maje Šuput i modela koji su nosili reviju.

Slavlje je započelo rezanjem rođendanske torte, a nastavilo se do kasno u noć uz podršku King karaoka na kojima su rame uz rame s Majom Šuput nastupili Renata Sopek, Neven Ciganović, Snježana Mehun, Ecija Ivušić, Tina Katanić, Ana Gruica, Alex i Ivan iz ELFS-a ali i mnogi drugi.


„Bio je to tulum za pamćenje , jednako dobar kao i svih deset godina iza nas! Hvala svima koji su uz nas i nadamo se da će vas u narednim godinama biti barem još toliko! Pratite nas, lajkajte nas , šerajte nas, nosite odjeću s našim potpisom jer vole vas vaši ELFSI!“, poručuju Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić. Zvjezdane trenutke s partyja, te što se sve događalo tog dana prije revije u backstageu, pogledajte u videu ELFS 4 EVER.

Objavljeno: 21.10.2014. u 12:33
Tagovi: Elfs

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p