HRVATSKA MODA

ELFS-i prvi put na Perwoll FASHION.HR-u

Poznati modni dvojac najavljuje samostalnu reviju u sklopu modnog događanja sezone
Pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan, popularni modni dvojac ELFS u srijedu, drugog dana Perwoll FASHION.HR-a, održat će svoju samostalnu reviju. Dugo pripremano iznenađenje u programu tjedna mode, koji će ove sezone trajati čak pet dana i predstaviti najveći broj dizajnera dosad, bit će prava poslastica za sve ljubitelje ovog modnog branda. 
 
Ovo je prvi nastup ELFS-a u sklopu Perwoll FASHION.HR-a kojim započinje nova suradnja dvaju jakih modnih brandova i koja još jednom potvrđuje da renomirana dizajnerska imena, poput ELFS-a, prepoznaju Perwoll FASHION.HR kao poželjnu platformu za predstavljanje svojih kreativnih vizija.

‘Izrazito nam je zadovoljstvo što ćemo pod pokroviteljstvom časopisa Cosmopolitan u sklopu Perwoll FASHION.HR-a obilježiti 10 godina svoga rada. Ova suradnja došla je na obostrano zadovoljstvo, smatramo da nam Perwoll FASHION.HR pruža vrhunske produkcije uvjete te snažnu sveobuhvatnu platformu za predstavljanje kolekcije. Veselimo se što ćemo moći na pravi način prezentirati novu kolekciju’, ističu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dizajneri modnog branda ELFS. Iako su trenutno još u pripremi i izradi kolekcije, ističu kako svakodnevno rade na idejama kako na spektakularan način prezentirati istu.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 14. do 18. listopada u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma gdje će u pet uzbudljivih dana predstaviti publici i struci najbolje od domaćeg modnog dizajna. Revija ELFS-a na rasporedu je u srijedu, 15. listopada, u 20 sati. 
Objavljeno: 30.09.2014. u 08:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p