HRVATSKA MODA

Elfs ima sjajnu novu kolekciju koja je savršena za vruće ljetne dane!

Sjajni modeli koji će ljeto učiniti još posebnijim!

Ljetni dani u gradu znaju biti itekako zabavni, parkovi su predivni, a mjesta za izlazak i stanku od posla je nikad više ili ih samo u hladnije doba godine manje percipiramo. S prvim danima ljeta za dozu inspiracije pobrinuo se modni brand Elfs i to sjajnom novom kolekcijom za koju smo sigurni da će oduševiti baš sve!

Iako smo komade s ovim poznatim potpisom proteklih mjeseci uglavnom kupovali putem svima poznatog webshopa, ljetne komade možemo razgledati i kupovati u Elfs shopping oazama koje se nalaze u Zagrebu, Splitu i Rijeci. Za potrebe snimanja najnovije kampanje, zaljubljenica u make-up Nabilah Haron, pred objektivom fotografa Danijela Galića utjelovila je viziju Elfs žene u ovim toplim danima. Idila na fotografijama nastala je u najužem centru glavnoga grada i to u jednom od najljepših parkova, zagrebačkom Tomislavcu.

Sunčane naočale oksnica su ljetne kolekcije kojom se protežu ugodni materijali uzoraka i tekstura koje vrište - ljeto! S druge strane, haljine ženstvenih silueta dobile su mornarsko ruho, a modni dodaci s animal uzorkom, kao i u monokromatskim varijantama, sjajno nadopunjavaju sve kombinacije!

Foto: PR
Objavljeno: 03.07.2020. u 10:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p