HRVATSKA MODA

ELFS - kolekcija stvorena za selfije i lajkanje

Što nam je na pisti Perwoll FASHION.HR-a prezentirao popularni modni dvojac?

Desetu godišnjicu postojanja popularni modni dvojac ELFS pod sponzorstvom Beck's-a i medijskim pokroviteljstvom Cosmopolitana proslavio je jubilarnom kolekcijom naziva 'ELFS Forever' i to po prvi puta na pisti Fashion.hr-a uz prikladno rođendansko šarenilo te nesvakidašnji modni show popraćen predivnom scenografijom.
 
Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić svoju su pripošnu i mladenačku kolekciju, namijenjenu aktualnoj sezoni jesen/zima, bazirali na inspiraciji modernim vremenom u kojem sveprisutne društvene mreže poput Instagrama i Facebooka te fenomeni kao što su selfie fotografije iz dana u dan sve više mijenjaju modne tokove i brzinu kojom trendovi dospijevaju od dizajnera do svojih krajnjih konzumenata.
 
ELFSi su ponovo u skladu s recentnim modnim ali i društvenim trendovima, dizajniravši kolekciju kao stvorenu za lajkanje i fotkanje selfija, još jednom potvrdili komercijalnu jačinu svog brenda. Poseban, duhovit i pomalo auto-ironičan štih pritom daju ELFS printevi: veliko ispisano 'ME vs. You' i 'Dating only models' na pamučnim muškim majicama ili pak oni u pop-art stilu na kojima su se našle dive iz ere supermodela poput Cindy, Claudie i Naomi ali i popularna lutkica Barbie. Kolekcija kojom se dvojac referira na konzumeristički duh našeg vremena sačinjena je od čitavog niza look-ova, od onih svakodnevnih casual izdanja pa sve do glamuroznijih večernjih.
 
U prepoznatljivom ELFS stilu kolekcijom vladaju kratke pripijene koktel haljinice, pencil suknje, crop-topovi i pamučne majice s printom u razigranom koloritnom šarenilu, dok su svečanija izdanja osvanula u ponešto zagasitijim bordo, ružičastim i ljubičastim tonovima. Kolekcijom se provlači i interesantan uzorak koji neodoljivo podsjeća na popularan retro paisley, a tu je i šarmantni print s prosutim kukcima na tkanini u Barbie ružičastoj boji koji u cjelini krasi zadnji izlaz, dugu lepršavu haljinu sa zavodljivim prorezima. Hladnu sezonu ELFSi su zaokružili i pripadajućim kaputima u retro tonu s dodatkom krzna, a tu su i vunene kape u svim bojama te čitav niz detalja poput marama, šilterica, kožnih remena i ogrlica s popularnim logom, pop-art kišobrana, simpatičnih ruksaka i torbica vibrantnih boja koji će se savršeno uklopiti u njihovu razigranu viziju jeseni i zime.
 
Tina Lončar

photos: Mateja Vrčković
Objavljeno: 16.10.2014. u 07:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p