HRVATSKA MODA

Ella Dvornik doživjela blackout u novoj BiteMyStyle kampanji

Zoran Aragović ponovno surađuje s Ellom Dvornik
Elle Dvornik za BiteMyStyle Blackout
D
izajner Zoran Aragović za svoj brend BiteMyStyle snimio je kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2016/17 nazvanu BlackOut koju je prikazao na posljednjem BIPA FASHION.HR-u. Glavna zvijezda i ove Zoranove kampanje je Ella Dvornik, trendsetterica i popularna blogerica s kojom dizajner surađuje već duži niz godina i koju se često može vidjeti u njegovim kreacijama.

„S Ellom obožavam surađivati jer je pravi modni kameleon i zaista joj svaki stil savršeno pristaje. S njom su snimanja uvijek opuštena i sama često sugerira sa svojim idejama kako bi fotografije bile što bolje“, ističe Zoran.

Elle Dvornik za BiteMyStyle Blackout
Elle Dvornik za BiteMyStyle Blackout
U novoj kolekciji dizajner je crnu boju i teksturu tkanine stavio u prvi plan. Na prvi dojam pomalo mračni i netipični Zoranov modni rukopis razbijaju vibrantne boje poput pink, plave, žute ili narančaste i upravo taj kolorit čini scenu same kampanje. Jednostavnost scene u prvi plan stavlja samu odjeću i njezine kombinacije tekstura i slojevitosti dok model u pokretu prikazuje fluidnost odjeće.

Elle Dvornik za BiteMyStyle Blackout
Elle Dvornik za BiteMyStyle Blackout
Dizajner je ponovo udružio snage s već provjerenim timom tako da se je Ella ponovo našla ispred objektiva fotografkinje Karmen Poznić, neobične i maštovite frizure osmislila je Katica Topčić za Kevin Murphy, a make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy za Jean D'Arcel i Illamasqua.

Elle Dvornik za BiteMyStyle Blackout
Model: Ella Dvornik
Foto: Karmen Poznić
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
Make up: Ivana Bilandžija Billy za Jean D'Arcel i Illamasqua
Cipele: Shoebox
Objavljeno: 22.11.2016. u 09:38

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p