HRVATSKA MODA

'Endless summer' sa šarmom 80-ih

Kampanja bon ton storea kroz objektiv Marcelle Zanki sa Sonjom Dvornik

bon ton

Čežnja za vječnim ljetom i dalje ne jenjava i svi još uvijek koristimo svaku priliku da odemo na mjesta koja kriju tople zrake sunca i najdraži nam miris mora.

Tako je ekipa iz popularnog zagrebačkog bon ton store & gallerya otputovala u Split te je u suradnji s poznatom hrvatskom fotografkinjom i režiserskom Marcellom Zanki snimila odličan modni editorijal koji je najbolja potvrda da je ljeto daleko od gotovog. Pred Marcellin je objektiv, ovog puta u ulozi modela, stala poznata splitska street style fotografkinja i inspicijentica Sonja Dvornik koja izgleda fantastično u komadima koji vas čekaju na vješalicama zagrebačkog storea.


Sve ljepote grada Splita poslužile su kao odlična kulisa za seriju modnih fotografija snimljenih analognim fotoaparatom Marcelle Zanki, a koje neodoljivo podsjećaju na neprežaljene 80-te godine. Zalizana kosa, kul sunačne naočale na očima i zavodljivi crveni ruž te odjevni klasici poput prugastih majica, visoko rezanih jednodijelnih badića ili oversize bomberica pokazuju da dobar stil nikada ne izlazi iz mode!


Endless summer priča odlično se uklapa u bon ton adriatic koncept u čijoj se ponudi nalaze kolekcije modnih brendova poput Zoe Karssen, Maison Labiche, National Standard, Marina Hoermanseder, BLK DNM, Gian Paolo e Marco i drugih. Razveselila nas je i vijest da je stranica www.bontongallery.com online, a vrlo skoro nas očekuje i web store.


Foto: Marcella Zanki

Objavljeno: 07.09.2017. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p