HRVATSKA MODA

Envy Room deveti put

Odlična kolekcija, powered by Samsung.

Praćena hrvatskom premijerom novog Samsungova must have gadgeta, novog fashion mobitela, večeras je u Hypo Centru održana revija dizajnerskog studija Envy Room. Potpis koji iz sezone u sezonu nudi sve zrelija rješenja, i u najnovijoj varijanti kreira haljine kao svojevrsni zaštitni znak, ovaj put uz trendy styling praćen gustim čarapama i (u posljednje vrijeme nezaobilazan) - crveni ruž.

Igrajući se konstrukcijama, istražili su volumen koji ne izlazi iz aktualnih svjetskih modnih tendencija, a uz kratke haljine rezane ispod prsa, prikazuju i vrlo duge modele, kao posvetu visokoj modi. Poveznica ove vrlo zaokružene linije su stilizirani nabori, poigravanje otkrivanjem oba ili tek jednog ramena te velike mašne i ruže integrirane u tkanini, koje su ujedno i dominantni detalji.

Revija je otvorena puf-haljinicama golih ramena naglašenim naborima i decentnim sjajem koje se do defilea postupno smjenjuju s ekskluzivnijim modelima u koje su utrošeni metri finih materijala. Prigušena paleta koju su koristili odnosi se na duboku plavu nijansu praćenu crninom, sivilom i izletom u bijelo na kraju. Osim haljina, predstavljeni su i kratki pepita kaputići koji, osim krojem, siluetu dodatno naglašavaju širokim pojasom oko struka.

Objavljeno: 06.11.2008. u 23:20

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p