HRVATSKA MODA

eNVy room: Judita Franković kao femme fatale

Genijalna kampanja popularnog modnog dvojca
envy room 
Poznata glumica Judita Franković zaštitno je lice nove eNVy room kampanje za kolekciju jesen/zima 15/16 koja je u ožujku prikazana na Bipa FASHION.HR-u pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike.
 
„Zaljubila sam se u kolekciju na prvi pogled. Svaki komad već ima divnu osobnost, a u kontekstu filma noir dobivaju posebnu čar. Za mene kao glumicu kostim je važan dio u stvaranju lika, a zaplivati u noirovskim vodama noseći eNVy room i raditi sa sjajnom ekipom značilo je stvoriti zanimljive karaktere,“ izjavila je talentirana Judita Franković, zvijezda nove eNVy room kampanje koja je i ovoga puta prikazana u formi editorijala koji priča priču. Upravo takav format kampanje modnu kuću eNVy room čini posebnom i prepoznatljivom.
  envy room  
Kampanja predstalja hvaljenu kolekciju koja je ovoga puta tamnija i mračnije no ikad. Crna boja vodi glavnu riječ ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto – zelene i tamno plave daju svježinu i poletnost. Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, te već prepoznatljivim eNVy room kombinezonima koji su izrađeni od čipke, viskoze i tila.
  envy room 
„Za inspiraciju kampanje poslužila je detektivska priča filma noir,“ prokomentirao je stalni suradnik kuće eNVy room, naš proslavljeni fotograf Šime Eškinja.
 
„Kada govorimo o odabiru lica za kampanju, tematika inspiracije logično nas je usmjerila na odabir glavnih aktera unutar glumačkog miljea. Judita Franković utjelovljuje dvije ličnosti koje su suprostavljene u iskonskoj suprotnosti dobra i zla, dok Luka Dragić i Petar Atanasoski tumače likove detektiva i njegova policijskog pomoćnika,“ rekli su nam Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.
  envy room 
Mladom glumcu Petru Atanasoskom zanimljiva je bila razlika angažmana na kazališnim daskama i fotografiji „budući da gluma, kako bi stvorila priču, zahtjeva proces i atmosferu dok fotografija od vas traži jedan trenutak u kojem će se dogoditi priča!“
 
„Na snimanju smo se odlično zabavili. Jako mi je drago što sam sudjelovao, a posebno zbog Judite. S njom i u nabujalu rijeku,“ naglasio je Luka Dragić.
  envy room envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room 
envy room  envy room envy room 
Akteri: Judita Franković, Luka Dragić, Petar Atanasoski
Fotografija: Šime Eškinja
Frizura: Draška Topić
Šminka: Sanja Agić
Naočale: Ghetaldus Optika
Objavljeno: 29.09.2015. u 09:33

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p