HRVATSKA MODA

eNVy room kolekcija vjenčanica

Envy White je fantazija za svaku buduću mladenku!

Hommage Dioru, balske haljine bečke carice Sissi, glamur Marilyn Monroe te ekstravagancija Lady Gage glavne su odrednice novih haljina iz eNVy White kolekcije koje su  satkane od brojnih tilastih floralnih aplikacija, satenskih mašnica, romantičnih volana te mnogobrojnih kristala.

"Već duže vrijeme naše klijentice, ali i općenito mlade dame koje dolaze u naše dućane traže da li imamo vjenčanice u prodaji. Dosad to nismo radili, ali smo zbog velike potražnje odlučili da bi bilo zgodno i zanimljivo napraviti kolekciju vjenčanica. Osim što ćemo na taj način udovoljiti željama klijentica, ovo je idealna prilika da pustimo našoj mašti na volju. Dosad su mladenke naše haljine u bijeloj boji kupovale i nosile ih kao vjenčanice, no odsad će imati priliku kupiti i pravu eNVy room vjenčanicu." poručio je Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

Na nadolazećem Sajmu vjenčanja u zagrebačkoj Areni poznati hrvatski dizajnerski dvojac eNVy room će prikazati odabrane modele vjenčanica te predstaviti eNVy White katalog koji će se na Sajmu moći pronaći u prezentacijskom prostoru Fiorentin studija u polju 81.

Pod fotografskom palicom Stefana Fiorentina snimljen je i katalog za kolekciju vjenčanica eNVy White gdje šminku potpisuje Pamela Elekeš, frizuru Draška Topić za frizerski studio Zorić-Topić, nakit Illegale, dok su lica kataloga djevojke iz agencije Thalia model.

Ana Bacinger

 

 

Objavljeno: 04.02.2010. u 17:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p