HRVATSKA MODA

eNVy room slavi zlatno doba Hollywooda

Dvojac predstavio novu kolekciju na BIPA FASHION.HR-u

envy room 
Nadahnuti zlatnom erom onog starog, neprežaljenog Hollywooda i bezvremenskom elegancijom koji ju je krasio, popularni dizajnerski dvojac eNVy room zagrebačkoj je publici na pisti BIPA FASHION.HR-a pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike predstavio još jednu kolekciju u koju će se na prvi pogled zaljubiti nepopravljive romantičarke i retro nostagičarke.
 
Tandem koji čine Nikica Ivančević i Vjeko Franetović niti ovoga puta nije odmakao od svoje prepoznatljive, uvijek izrazito damske i ženstvene, estetike i još su jednom dokazali kako su pravi majstori kada treba izmamiti iskreno oduševljenje publike koja si sinoć nije mogla pomoći pa joj se tu i tamo, dok su manekenke koračale pistom, potrkao pokoji spontani pljesak.
  eNVy room
 
eNVy room
 
Kolekcija namijenjena predstojećoj hadnoj sezoni, tijekom prezentacije prolazi svojevrsnu, postepenu, kolorističku preobrazbu: misteriozna i moćna crna, koja je tek tu i tamo razbijena daškom bijele, pretvara se u zanimljiv šareni print koji odiše jakim artističkim dojmom te se na koncu rastvara u jarke boje koje ga sačinjavaju i završava u čistoj bijeloj kao opozitu prvim izlazima.
 envy room
 
eNVy room
 
U sebi svojstvenoj reinterpretaciji prošlih modnih era, eNVy room i ovoga puta ne odmiče daleko od svoje prepoznatljive siluete pa kolekcijom dominiraju peplumi i volani, naglašeni struk i haljine svih dužina, a delikatna čipka i perje savršeno se uklapaju u priču o holivudskom glamuru i divama.
  eNVy room
 
eNVy room 
eNVy room
 
Otkrivajući leđa i ramena te s prorezima baš na pravim mjestima, dizajnerski dvojac je pronašao pravi recept za odmjereno koketiranje sa seksipilom. U službi začina za podebljavanje glamura našle su se šljokice koje su, pomicanjem tkanine, titrale u hodu podsjećajući na zvjezdanu prašinu, a marame od čipke na glavama te naočale optike Ghetaldus bile su točka na i za dovođenje čitavog mistično-zavodljivog dojma do apsolutnog vrhunca. Što drugo reći nego - neodoljivo.
 
envy room 
envy room    
Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 19.03.2015. u 08:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p