HRVATSKA MODA

eNVy Room u društvu Nicole Richie

Kreacije hrvatskih dizajnera u prestižnom concept store-u u Beču

Od proteklog vikenda, dizajnerski komadi popularnog studija eNVy Room su postali dostupni i na austrijskom tržištu. Naime, u subotu, 09. 10. 2010. otvoren je Priority Concept Store Vienna na elitnoj lokaciji, bečkom Grabenu, u neposrednoj blizini Hermesa, Cartiera, Prade, Valentino Red-a i ostalih prestižnih modnih marki. 

Uz mnoge uzvanike bečkog jet-seta i celebrity scene, otvorenje je uveličala i Mirna Jukić, austrijska sportašica godine hrvatskog porijekla i osvajačica olimpijske medalje, koja je svojim dolaskom podržala eNVy room. 

Za dobro raspoloženje pobrinuo se specijalni gost DJ M.E.G. (Moscow, Vienna, St. Tropez, Miami). Nakon svečanog otvorenja gosti su se limuzinama zaputili na after party u VIP lounge noćnog kluba THE BOX, Hilton Vienna.

U 350 četvornih metara luksuzno opremljenog prostora Priority Concept Store Vienna uz Envy room su zastupljeni mnoge poznate modne marke kao što su 6126 by Lindsay Lohan, House of Harlow 1960 - Jewelry Collection by Nicole Richie, Chaser LA,  Amor & Psyche, Manuel Luciano, Black Halo, Super Trash Couture, Nanuska i dr.   

Na otvorenju Priority Concept Store Vienna eNVy room je dogovorio i skorašnji plasman na ukrajinsko tržište.  Kroz nekoliko mjeseci eNVy room će se naći u samom centru glavnog grada Ukrajine - Kijeva o čemu ćemo vas naknadno detaljno izvijestiti. Bravo dečki! 

Objavljeno: 12.10.2010. u 17:20
Tagovi: Envy Room

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p