HRVATSKA MODA

eNVy room vjenčanice na otoku snova

Predivna bridal kampanja domaćeg modnog dvojca

Modna kuća eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja novu bridal kampanju koja je u suradnji s turističkom agencijom Atlas snimana na mediteranskoj ljepotici Malti. 
 
„Malta je doista podatna fotografska kulisa sa svojim tradicionalnim ribarskim selima, srednjovjekovnim gradovima i prirodnim atrakcijama, no kolekcija ipak nije bila inspiracijski vezana za Maltu, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent“, kažu dizajneri.
 
Ova bridal kolekcija broji 14 novih vjenčanica izrađenih od najfinije čipke, lepršave svile i mekanog tila. Svaka mladenka će u ovoj kolekciji pronaći nešto za sebe jer su dečki iz eNVy rooma mislili na svačije želje pa su tako ponudili bajkovite krinoline ili čipkane haljine bogato nabirane u struku za romantičarke u duši, dok će mladenke koje vole boho estetiku biti oduševljene popularnim slip vjenčanicama izrađenim od svilenog satena koji nježno prijanja uz tijelo.
 
 
Tu su i vjenčanice sirena kroja koje u ovoj kolekciji dominiraju svojim raznovrsnim izvedenicama rađene na tanke bretelice u gornjem dijelu, duboko otvorenih leđa ili pak potpuno zatvorene, dugačkih zvonolikih rukava i lađa izreza. Dizajnerima je i dalje imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica. Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.
  
 
Pred objektiv našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je nova eNVy room mladenka Anamaria Crnoja, dok je mladoženju utjelovio Oliver Vučković, koji nosi odijela modne kuća Van Laack.
 
Raspon cijena eNVy room bridal modela kreće se od 5.990 kn do 9.990 kn, a dostupni su u eNVy room showroomu. Svoj termin za razgledavanje i narudžbu custom made vjenčanice buduće mladenke mogu rezervirati na broj mobitela 099/2322939.
 
eNVy room možete pratiti putem Internet stranice, putem Facebook stranice, ili putem službenog Instagram profila.
 
 
 
Fotografija: Šime Eškinja
Modeli: Anamaria Crnoja (Talia models) i Oliver Vučković (Sonic models) 
Šminka: Mihaela Dodić
Kosa: Mathilde Haddouk
Muška odijela: Van Laack
Objavljeno: 21.01.2016. u 09:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p