HRVATSKA MODA

eNVy room za azil Dumovec

Modni dvojac pomaže napuštenim životinjama
eNvy room za Dumovec
Nakon dizajnera ELFS, Luke Grubišića, Zorana Mrvoša i Juraja Zigmana, promociji udomljavanja životinja pridružio se i poznati dizajnerski dvojac eNVy room svojim majicama na kojima je spojena elegancija, glamur i ljubav prema kućnim ljubimcima.

Na BIPA FASHION.HR u srijedu 18. ožujka na atraktivnom štandu azila Dumovec predstavit će se dizajnerske majice s potpisom koje su u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca osmislili dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy room-a. Atraktivnim dizajnerskim majicama azil za napuštene životinje Dumovec želi naglasiti kako kućni ljubimci nisu modni trendovi, već vjerni prijatelji koji očekuju odgovorno ponašanje i brigu.
 
eNvy room za Dumovec
Dizajnerski dvojac eNVy room-om plemenitu poruku udomljavanja uklopio je u dizajnerske T-shirtove koji će biti predstavljeni u sklopu njihove autorske revije na nadolazećem BIPA FASHION.HR-u.

''Zadovoljstvo nam je da možemo biti dio ove pozitivne inicijative i kroz naš dizajn pružiti direktnu podršku azilu Dumovec u brizi za napuštene kućne ljubimce. Dosad smo sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama, a budući da je treći član našeg dizajnerskog tima jedan prekrasan mačak utoliko nam je bilo veće zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu", poručili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

eNvy room za Dumovec
 
„Kućni ljubimac je mnogo više od modnog trenda – on je pratitelj, prijatelj obitelji do kraja života i prava zvijezda ovog modnog projekta“, izjavila je Tatjana Zajec, voditeljica azila.

Dizajnerske majice nose prepoznatljiv eNVy Room potpis, a inspirirane su željom da se pomogne napuštenim životinjama.

Foto: PR, Jure Perišić

Objavljeno: 11.03.2015. u 13:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p