HRVATSKA MODA

Etna Maar proslavila 10 godina rada na modnoj sceni

Jubilarni rođendan domaćeg modnog brenda

 
krugu prijatelja i medija, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik (Etna Maar) proslavila je 10 godina rada, tim povodom otvorila je još jedno prodajno mjesto, te sada pored Radićeve 5, svi zaljubljenici njene mode od sada je mogu pronaći i na novoj adresi – Etna Maar - Ilica 82.
 
Podršku i ovaj modni jubilej nisu propustili brojana imena društvenog života poput: Josipa Lisac, Antonia Matković & Aljoša Šerić (grupa Pavel), Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vucković, Bianca Matković, Saša Šekoranja,
 
Tihana Harapin Zalepugin i Andrijana Subotić PjajčikTihana Harapin Zalepugin i Andrijana Subotić Pjajčik 
 
Na ovogodišnjem Cro A Porter-u dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja radi i djeluje pod imenom Etna Maar predstavila je slavljeničku kolekciju za jesen/zima 2015./16. pod nazivom ''Cosmic Attraction with Etna Maar“. Upravo ova jubilarna kolekcija na jedinstven način objedinila je viziju branda Etna Maar i kroz ovo modno putovanje pokazala kako se njena inspiracija mijenjala, ali uvijek ostala vjerna svojim modnim načelima i korijenima. Prepoznatljiv rukopis, ali uvijek interpretiran na pomaknut i suvremen način dokaz je kako modna evolucija brenda Etna Maar je vječna i beskompromisna.
 
Aljoša Šerić i Antonia Matković (grupa Pavel)Aljoša Šerić i Antonia Matković (grupa Pavel) 
Kao i kod svake kolekcije Etna Maar naglasak stavlja na odabir materijala, te tako i u ovoj kolekciji koristi efektne vunene tkanine, neopren, umjetno krzno, dok su sami krojevi naglašeni upotrebom voluminoznog pletiva. Krojevi su i dalje skulpturalni s naglašenom formom, ali opet s dozom elegancije jer u ovoj kolekciji stavlja naglasak na privlačnost između žene i muškarca. Po prvi put dizajnerica će predstaviti i nekoliko muških modela te na konstruktivan način razotkriti privlačnost između žene i muškaraca. Modna igra žene i muškarca pokazat će kako je moda univerzalna i često prevladava granice i razbija predrasude. Upravo ta privlačnost prisutna je i u modelima koje dizajnerica svake godine dizajnira, jer njeni klijent već 10 godina vraćaju se upravo toj privlačnosti koja ih veže. Crna boja je bila i ostala inspiracija dizajnerici, tako i u ova kolekcija je dominantno crna.
 
Josipa LisacJosipa Lisac
Mara Bratoš i Zvončica Vucković Mara Bratoš i Zvončica Vucković
 
Foto: PR
 
Objavljeno: 27.10.2015. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p