HRVATSKA MODA

Fantastičan povratak Marina Designa

Pregled: Druga večer Perwoll Fashion.hr Cruise Collection-a
-->

Vrhunac ovogodišnjeg modnog događanja svakako je bila druga i završna večer Perwoll Fashion.hr Cruise Collection modnog događanja na kojoj smo imali prilike vidjeti neke od ponajboljih domaćih dizajnera. Marina Obradović napokon se vratila na piste sa svojom fantastičnom kolekcijom za brend Marina Design, samozatajna Dubrovčanka Ivana Barač također je prezentirala svoj suptilni seksepil dok su Lei Lou by Aleksandra Dojčinović (kolekcija nastala u suradnji s OPEL-om) i Aleksandar Žarevac odlično zaokružili naše "najopuštenije modno događanje", kako mu kolege novinari vole tepati.

Što smo vidjeli na pisti?

 

Marina Design - Marina Obradović stoji uz bok Ogi Antunac, Zorana Mrvoša, Loredane Bahorić i Branke Donassy kada je u pitanju nevjerojatan osjećaj za dobar stil ispunjen suvremenim odjevnim komadima koji svoju inspiraciju traže na ulici, kod ljudi koji osjećaju "modu" kao dio sebe. Kada je njena nova kolekcija službeno najavljena u sklopu cruise collection događanja, znali smo kako se sprema nešto izvrsno jer Marina, ukoliko nema što pokazati, naprosto ne ide na pistu već stvara manje serije za svoje probrane ljubitelje.

 

Kolekcija kojom je dominirao izvrstan styling kose Kevina Murphya, kao i klasični crveni ruž, sastoji se od minimalistički zamišljenih bijelih komada u kojima ništa nije dosadno. Bijela (sve)boja, kao najteža boja za stvaranje i promišljanje kolekcije, poslužila je kao pravo ljetno platno na kojem je Obradović izrezala neke od ponajboljih primjeraka svoje karijere.

 

LEI LOU za OPEL - kolekcija koju smo vidjeli u sklopu Fashion.hr Industrije na zagrebačkome glavnome trgu dobila je novo predstavljanje - cruise publici koja želi nositi haljine Aleksandre Dojčinović dok uživa u čarima ljeta. Jakog kolorita, svjesnog ženskih oblina i zavodljivog dizajna, odjevni komadi ove zagrebačke dizajnerice imaju izrazito puno obožavatelja čiji će se broj zasigurno povećavati s mjesecima pred nama.

 

LEI LOU

Aleksandar Žarevac - ovog mladog dizajnera uspjeli smo upoznati kroz LIFT by Perwoll platformu koja je zaslužna za njegovo predstavljanje na pisti Dove Fashion.hr-a, a sada je producirao i svoju prvu cruise kolekciju. Njegova energija svakako je vidljiva, kao i želja za dokazivanjem u okruženju prepunom etabliranih dizajnera. Najveću snagu za daljnje profiliranje vlastita brenda treba tražiti u večernjim toaletama koje su definitivno njegov najjači adut.

Aleksandar Žarevac

Ivana Barač - Samozatajna dubrovačka dizajnerica, koju smo u posljednje vrijeme rijetko viđali na domaćim pistama, nastavila je dobro utabanom stazom minimalistički orijentiranog seksepila kojeg toliko volimo u njenoj izvedbi.

 

Ivana Barač

Jednostavne i veoma kratke crne haljinice, u kojima ne nedostaje krojačkog zanata, dokaz su kako Barač inzistira na jedinstvenom pristupu kojeg i sama odijeva. Ima li bolje reklame za odjeću od dizajnerice koja ju stvara i nosi?

 

Marko Banjavčić

p: Goran Čučković

 

 

Objavljeno: 16.06.2012. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p