HRVATSKA MODA

Fantastična kolekcija dobila je svoje vizuale

Ana Maria Ricov predstavlja novu modnu kampanju!

Poznata dizajnerica Ana Maria Ricov snimila je kampanju za kolekciju jesen/zima 2014./2015. kojom je oduševila publiku na prošlom Perwoll FASHION.HR-u. Majstorica kroja i istančane modne estetike i ovoga puta ostaje vjerna svojoj filozofiji: naglasak stavlja na slojevitost, čistoću forme i strukturu. Prepoznatljiva po svojem minimalističkom pristupu modi, Ricov je ovom kolekcijom pobrala pohvale modne kritike i publike, a sada predstavlja vizuale kojima još jednom pokazuje svoj odnos prema odijevanju. Minimalan stajling, jednostavnost, naglasak na formi i konstrukciji glavne su karakteristike estetike ove mlade dizajnerice.
 

U kontrastu sa zanimljivim arhitektonskim elementima koji su poslužili kao kulisa, ističe se zanimljiva forma odjevnih predmeta iz kolekcije koja je trenutno u prodaji u AMR showroomu u Vodnikovoj 8. „Promjene i tečnost vodenih valova osnovna su inspiracija za koncept ove kolekcije. Konstrukcijski zahvati bazirani su na međusobnom odnosu krivulja. Svojevrsni valovi slagani u slojevima čine razigranu formu te dinamičnost. Neopterećenost i lakoća nošenja glavna su karakteristika mojih odjevnih predmeta“, opisuje kolekciju Ricov. Paletu boja čine nezaobilazna crna i bijela, pješčani tonovi te narančasta boja. Tkanine koje prevladavaju kolekcijom su vuna, pamuk, viskoza, svila.
 
 
Ana Maria Ricov u svojim kreacijama vidi smjelu, odlučnu i samosvjesnu ženu kojoj je estetika jednako važna kao i funkcionalnost. Kao i prošlu, i ovu kampanju Ana Marie Ricov potpisuje fotograf Jure Perišić, dok je za frizure, koje razigranom, valovitom formom prate odjeću zaslužan Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić.
 
 
 
 
Objavljeno: 13.10.2014. u 10:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p