HRVATSKA MODA

Fantastična nova kampanja Aleksandre Dojčinović

... za kolekciju jesen/zima
Lei Lou  
Kolekcija Aleksandre Dojčinović za jesen/zima 2015./2016., koja izlazi usporedno s high street kolekcijom koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Hrvatskoj i inozemstvu, napravila je odmak od one Lei Lou ljetne buntovnice i vraća nas u neka divna prošla vremena kada je žena bila žena u punom smislu riječi.
 
Kosa pomno spletena u pletenice, diskretan make up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala. Profinjenost i elegancija postignuta je ovaj put kombinacijom vune i svile, a Lei Lou zima nikada nije izgledala privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti cijeloj priči daju oni izrađeni od kašmira.
 
Lei Lou
A u kolekcijama ove dizajnerice već smo navikli na to da se posebna pažnja posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani evoluirali u najromantičnije do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita.
 
Lei Lou
Nove Lei Lou kolekcije uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa nas tako i u ovoj očekuju rukavice, šeširi i novi modeli Lei Lou torbica, koje su opet nešto manjih dimenzija, no i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje.
  Lei Lou Lei Lou Lei Lou
 
Foto: Jelena Balić
Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy
MUA: Žana Kožul
Model: Svetlana Živojinović za Crystal model agency
Objavljeno: 08.09.2015. u 10:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p