HRVATSKA MODA

Fantastične stylish tenisice s domaćim potpisom

Nova kolekcija brenda MARA D za moderne žene

Kada se prije godinu dana pojavila na tržištu sa svojim brendom cipela MARA D, Marijeta Duvnjak znala je što želi. Nakon iznimnog uspjeha prve kolekcije osluškivala je želje i komentare klijentica i sada predstavlja novu kolekciju obuće kojoj je nemoguće odoljeti.

 
''Reakcije na prvu kolekciju stizale su iz svih krajeva svijeta i bile su više nego odlične. Posebno oduševljene klijentice su bile dizajnom. No, među njima je bilo i onih koje su taj dizajn željele vidjeti na ravnim sandalama i tenisicama, obući koju mogu nositi čitav dan. Znala sam da je upravo to smjer u kojem trebam ići s novom kolekcijom'', objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda Mara D.
 
  
Rezultat Marijetina promišljanja je kolekcija tenisica od najfinije kože koje u ovoj sezoni više nisu samo 'casual wear'. U ponudi su dvije varijante – niske tenisice 'na čičak' (modeli MAI i MEI), te visoke tenisice na vezanje (modeli BLUE, DAISY i ANNE). Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu, sve se one vrlo jednostavno kombiniraju u svakoj, pa i poslovnoj odjevnoj kombinaciji za popularni 'casual smart look'
 
  
Kada su pak sandale u pitanju, ove sezone sve je u znaku ravne obuće. Tako je u ponudi ravna varijacija najpoznatijeg modela MARA i potpuno novi, atraktivan model SANOA. U kolekciji prevladavaju pastelne, nježne nijanse roze, bež, tirkizne i sive, s primjesama intenzivnijih nijansi plave, ljubičaste, te azurno plave.
 

''Kao i svakoj ženi važno mi je da obuća koju nosim bude vizualno atraktivna, izrađena od kvalitetnih materijala i udobna za cjelodnevno nošenje. Upravo tome u izradi MARA D obuće posvećujemo najveću pažnju'', zaključuje Marijeta Duvnjak čija nova MARA D kolekcija objedinjuje sve što je ženama u intenzivnoj užurbanoj svakodnevici bitno – upečatljive su, kvalitetne, moderne, stylish, udobne i mogu se nositi u svakoj prilici.
 
 
 
Foto: Franjo Matković
Hair: Mijo Majhen
Makeup: Sanja Obrovac 
Styling: Doris Fatur
Models: Darija Gabrić, Petra Krnić
 
Modele iz nove kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 06.04.2016. u 13:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p