HRVATSKA MODA

Fashion.hr Style Community & Aleksandar Žarevac vas daruju

Osvojite dizajnerovu maturalnu haljinu i beauty iznenađenja

Nakon što smo usrećili maturantice s haljinama Zorana Aragovića i Martine Felje, u novi dizajnerski tjedan ulazimo s talentiranim hrvatskim dizajnerom Aleksandrom Žarevcem. Aleksandar je jednoj srednjoškolki odlučio pokloniti svoju koktel haljinu u veličini 34/36, koja već na prvi pogled osvaja svojim koloritom, kao i zanimljivim detaljima u predjelu dekoltea i struka.

Uz dizajnersku kreaciju u kombinaciji kobaltno plave i bijele boje, darujemo vas i dodatnim beauty poslasticama, koje će vašu maturalnu večer učiniti još posebnijom. Za to je zaslužan luksuzni tretman lica u Sisley studiju te sljedeći darovi: Bulgari Omnia Crystalline parfem, Diego Dalla Palma Il Rossetto 44 ruž za usne i Anny lak za nokte u nijansi '287 I'm in heaven'.

Naš bogati maturalni paket možete osvojiti ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo maturantice, a dobitnica će pri preuzimanju nagrade morati predočiti osobnu iskaznicu. Rezultate nagradne igre objavljujemo u ponedjeljak.

 

Dobitnica maturalnog paketa koji smo darivali u suradnji s Martinom Feljom jest Sara Štetić. Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi na mail redakcija@fashion.hr.

 

Objavljeno: 05.05.2014. u 14:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p