HRVATSKA MODA

Fashion.hr Style Community & Dove vas nagrađuju

Osvojite ekskluzivne torbice s eNVy room potpisom

Ekskluzivne pismo torbice s eNVy room potpisom, nastale u suradnji s brandom Dove, do kraja ovog mjeseca razveselit će sve kupce Dove proizvoda u dm - drogerie markt trgovinama.

U svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2014., prikazanoj na tjednu mode FASHION.HR, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, koji godinama njeguju prepoznatljivi ženstveni stil, lansirali su dvije elegantne pismo torbice inspirirane originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine. Te je godine Dove predstavio revolucionarni beauty sapun s patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i hidratantne kreme. Dove naslijeđe bazirano je na tada danom obećanju koje brand održava već 50 godina i na osnovu kojeg je izrastao u jedan od najtraženijih beauty brandova na svijetu - Dove neće isušiti vašu kožu. To je poruka i retro oglasa koji je oživio kroz majstorstvo dvojca eNVy room, čiji print na torbici je rezultat kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta.

Torbice će na poklon dobiti svi kupci dva Dove proizvoda u dm - drogerie markt trgovinama, a ova pogodnost traje do kraja travnja.


Ovog tjedna Dove daruje čitateljice Fashion.hr Style Communityja s dvije Dove x eNVy room torbice, koje možete osvojiti ako odgovorite na naše nagradno pitanje.

Sretne dobitnice objavljujemo idući ponedjeljak, 28. travnja.

 

Dobitnice prošlotjedne Diego Dalla Palma nagradne igre jesu:

Rea Lujić

Karolina Horvatin

Marija Aralica 

 

photo: fashion.hr

 

Objavljeno: 21.04.2014. u 14:37
Tagovi: Dove, Envy Room, torbica

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p