HRVATSKA MODA

Fashion.hr Style Community & Dove vas nagrađuju

Osvojite dizajnersku tuniku Roberta Severa

Proslavljeni dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić ekskluzivno su za Dove dizajnirali tunike prikazane u sklopu revije na Perwoll FASHION.HR-u. Fantastičan spoj mode i ljepote nastavak je uspješne suradnje dva poznata i omiljena branda.

Dizajnerski duo, prepoznatljiv po svojim printevima i sofisticiranim bojama, svoju su viziju predstavili u Dove duhu. Ovom kampanjom Dove predstavlja prvi Dove Invisible Dry dezodorans koji je testiran na 100 boja i dokazano ne ostavlja vidljive tragove na bojama. Dove je želio otkriti istinu o povezanosti žena i boje odjeće koje nose te je proveo ispitivanje koje je otkrilo da samo 50% žena nosi svoju omiljenu boju.

Dove želi potaknuti žene da nose boje koje žele. Nova Dove Invisible Dry varijanta dokazano ne ostavlja vidljive tragove na bojama, ne sadrži alkohol i istovremeno njeguje pazuhe s četvrtinom hidratantne kreme. U filozofiji branda Dove je moderna i samosvjesna žena koju će novi proizvod Dove Invisible Dry ohrabriti da nosi odjeću u svojim omiljenim bojama i potaknuti je na izražavanje svoje osobnosti. Otud i inspiracija za raznobojne tunike koje je za Dove dizajnirao brand ROBERT SEVER.

Fashion.hr Style Community ovog tjedna nagrađuje svoje čitatelje s tri tunike, koje je ekskluzivno za Dove dizajnirao brand ROBERT SEVER. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vibrantni komad jest točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Sretne dobitnice objavljujemo idući ponedjeljak, 26. svibnja.

 

photo: Dove

 

Objavljeno: 19.05.2014. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p