HRVATSKA MODA

Fashion.hr Style Community & Ivica Skoko vas daruju

Jednu maturanticu nagrađujemo bogatim paketom

Tjedan dizajnerskog darivanja maturantica danas nastavljamo s Ivicom Skokom, miljenikom domaće modne scene, čije su damske kreacije pronašle svoje mjesto u ormarima brojnih Hrvatica. Upravo je adresa njegova ateljea jedna od onih na koje se obavezno svraća pri izboru savršene maturalne haljine, stoga smo u suradnji s dizajnerom odlučili nagraditi jednu maturanticu haljinom uz koju će joj maturalna večer proći jednostavno nezaboravno.

Uz haljinu Ivice Skoke, koju je na Perwoll FASHION.HR-u premijerno nosila Bojana Gregorić Vejzović, Fashion.hr Style Community daruje profesionalno šminkanje u studiju Illamsqua, koje će stilski idealno popratiti ovu dizajnersku kreaciju. Tu iznenađenjima još nema kraja, jer se naš maturalni paket sastoji i od luksuznog tretmana lica u Sisley studiju, kao i ženstvenog parfema kuće Lanvin, pod imenom 'Rumeur 2 Rose'.

Kako biste osvojili vrijedan maturalni paket, sve što morate napraviti jest točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Sretnu dobitnicu objavljujemo u ponedjeljak, 12. svibnja.

 

Dobitnica maturalne haljine s potpisom Aleksandra Žarevca i popratnog beauty paketa jest Andrea Stanić. Molimo Andreu da nam se javi na naš mail redakcija@fashion.hr.

 

Objavljeno: 08.05.2014. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p