HRVATSKA MODA

Fashion.hr Style Community & Martina Felja vas daruju

Osvojite maturalni paket za pamćenje

Sezona maturalnih zabava sve više se bliži, a početak petog mjeseca pravo je vrijeme da počnete koncipirati svoj savršeni večernji look. Maturalna haljina, frizura i make up samo su neki od dijelova ove modno osviještene slagalice, u kojoj svaka maturantica zaigra ulogu princeze na jednu večer.

Upravo zbog toga, Fashion.hr Style Community odlučio je našim mladim čitateljicama uljepšati maturalnu proslavu. Danas vas u suradnji s etabliranom hrvatskom dizajnericom Martinom Feljom darujemo njenom koktel haljinom u smaragdno zelenoj boji u veličini 36. Uz nju, imate priliku osvojiti i šminkanje u studiju profesionalne dekorativne kozmetike Illamasqua, kao i luksuzni tretman lica u Sisleyju. Maturalni paket ne bi bio potpun bez profinjenog mirisa, stoga ovu modnu/beauty priču za jednu sretnu maturanticu zaokružujemo parfemom Bulgari Omnia!

Sve što morate napraviti kako biste osvojile ovaj vrijedan paket, jest odgovoriti na naše nagradno pitanje.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati isključivo maturantice, a dobitnica će pri preuzimanju nagrade morati predočiti osobnu iskaznicu. Rezultate nagradne igre objavljujemo u ponedjeljak.

 

Dobitnica maturalnog paketa koji smo od ponedjeljka darivali u suradnji sa Zoranom Aragovićem jest Klara Barišić. Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi na mail redakcija@fashion.hr.

 

Objavljeno: 01.05.2014. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p