HRVATSKA MODA

Fashion.hr Style Community u akciji ‘Darujmo ružičasti život’

Dvojac eNVy room dizajnirao humanitarne majice

Modni portal Fashion.hr Style Community ukrasio je svoju naslovnicu ružičastom vrpcom te se uključio u humanitarnu kampanju Europe Donne ‘Darujmo ružičasti život’. U svrhu promicanja ove kampanje, od 1. listopada, kada se obilježava mjesec borbe protiv raka dojke, portal je dizajniran u ružičastom izdanju koje je specijalno za ovu prigodu osmislio poznati dizajnerski dvojac eNVy room.
 
Ružičasta vrpca međunarodni je simbol kampanje za podizanje svijesti o raku dojke, a eNVy room je koristeći taj simbol u svom prepoznatljivom stilu zaslužan za izgled portala Fashion.hr. No, nije riječ samo o simboličnoj nego i humanitarnoj akciji u koju se osim uredništva i redakcije portala mogu uključiti i svi čitatelji. Fashion.hr je tako na tržište lansirao majice poznatije kao oversized sweatshirt koje krasi print ružičaste vrpce koju je dizajnirao eNVy room. Ova akcija pokazuje da je moguće biti modno i humanitarno osviješten jer svu zaradu od prodaje majica Fashion.hr će donirati udruzi Europa Donna koja je pokrenula kampanju Darujmo ružičasti život. Kupnjom majice s ružičastom vrpcom, svi kupci sudjeluju u borbi protiv raka dojke u kojoj je uz prikupljanje sredstava glavni cilj podizanje svijesti o potrebi kontrole, prevencije i ranog otkrivanja bolesti kod žena.

 
‘Ova akcija nas veseli jer znamo da će svatko tko kupi našu majicu dati svoj doprinos ovoj borbi. Trudimo se da sve što radimo ima i određenu društvenu poruku, a moda na ovaj način dobiva potpuno novi smisao i postaje značajnija. Odijevanjem uvijek šaljemo neku poruku, a čini nam se da je ovo jedna od najsnažnijih poruka koje možemo poslati. Osvijestite se i darujte sebi i drugima ružičasti život’, izjavila je povodom lansiranja majica i novog vizualnog identiteta Ana Bacinger, glavna urednica portala Fashion.hr.

 
Ana Bacinger, urednica Fashion.hr Style Community portala
 
Dizajnerski dvojac eNVy room sa zadovoljstvom se odazvao ovoj suradnji. ‘Jako nas veseli humanitarni aspekt cijele kampanje jer ove godine slavimo 10 godina rada i željeli smo to obilježiti na ovako lijep način,’ kažu Vjeko i Nikica, dizajneri branda eNVy room, koji će ovu posebnu obljetnicu obilježiti i humanitarnom revijom pod pokroviteljstvom branda Samsung.
 
  
Vjeko Franetović i Nikica Ivančević (eNVy room)

Majice Fashion.hr by eNVy room, kupnjom kojih svi mogu podržati ovu kampanju, bit će dostupne u Iggy koncept storeu u Zagrebu po cijeni od 249 kuna, mogu se naručiti putem maila ruzicastizivot@fashion.hr, a moći će se kupiti i na Perwoll FASHION.HR-u koji traje od 14. do 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu. 
 
Objavljeno: 01.10.2014. u 09:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p