HRVATSKA MODA

Fckbl - domaći brend koji osvaja dobrom vibrom!

Pamučne majice ručno vezene koncem

Lutajući internetskim bespućima često nailazimo na mlade modne brendove koji traže svoje mjesto pod suncem no rijetko naiđemo na novo ime koje nas na prvu osvoji promišljenošću svog imidža, odličnim odjevnim komadima, kreativnošću i sveukupnom vibrom koju odašilje u taj (pretrpani) virtualni svemir. 

Jedan od domaćih modnih brendova u povojima, dovitljivog imena Fckbl, svakako je privukao našu pažnju. Izrazito Insta-friendly vizuala, s promišljenim porukama i izvrsnom idejom, Fckbl je brend osječke grafičke dizajnerice Ines Shehu koja veliku ljubav gaji upravo prema ručnom radu. Upravo zato na svoje pamučne majice nije željela tiskati print već likove žena ručno veze crnim koncem, a za što joj (sudeći po jednom Instagram postu) treba 8 sati i 1586 uboda iglom čime je željela poručiti kako kreativni rad (premda naizgled jednostavan) zahtjeva vrijeme i vještinu.

"You are just the right mix of classy and fuckable" - slogan je ovog jedinstvenog osječkog modnog brenda, a ono što dizajnerica svojim radom nastoji poručiti jest da kao žene možemo biti kakve god želimo. Sav materijal koji koristi za izradu svojih majica Ines nabavlja od domaćih proizvođača, a ono što nas je, osim jako kul majica, osvojilo je i njezin Instagram profil koji nas uveseljava dovitljivim porukama, a koje nas tako zorno podsjećaju na sve nas i naše frendice. I osvaja zarazno dobrom vibrom!

T.L.
Foto: Instagram (@fckbl)

Objavljeno: 06.07.2017. u 14:26
Tagovi: T-shirt, majice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p