HRVATSKA MODA

Fotkaj se i osvoji HP pisač!

Postanite dio FASHION.HR Style Communityja i osvojite vrijedne nagrade

BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTIONOduvijek ste željeli svoje Instagram fotografije iste sekunde isprintati i staviti na zid? Zahvaljujući fantastičnim HP Deskjet Ink Advantage pisačima to je odsad itekako moguće. 

HP Deskjet Ink Advantage vrhunski je pisač koji ispisuje dvostruko više stranica i donosi dvostruko više zadovoljstva. Pomoću HP Deskjet Ink Advantage all-in-one pisača možete jednostavno kopirati, skenirati i ispisivati - bežično i u najvećoj HPovoj kvaliteti. S novim HP Deskjet Ink Advantage pisačima možete ispisivati i do dva puta više stranica za istu cijenu ne ugrožavajući kvalitetu ispisa. Ako držite do toga, HP-ovi pisači idealni su za vas! HP je odlučio nagraditi sretnog posjetitelja tjedna mode BIOA FASHION.HR Cruise Collection ovim vrhunskim printerom. U suradnji s FASHION.HR Style Community portalom poklanjaju vam pisač koji možete osvojiti na našoj službenoj Facebook stranici.
BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTIONOd vas tražimo da postanete dio FASHION.HR Style Communityja na način da pozirate našem fotografu na BIPA FASHION.HR Cruise Collectionu koji će se održati na Trgu kralja Tomislava i da se tagirate na našem Facebooku. Fotografije stavljamo u jedan veliki album na naš Facebook page u ponedjeljak u 10 sati, a osoba koja skupi najviše lajkova do srijede do 12 sati osvaja jedan HP DesJet Ink Advantage 3545 eAiO pisač.
 
BIPA FASHION.HR CRUISE COLLECTION 
Sretno!
Objavljeno: 01.07.2015. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p