HRVATSKA MODA

Futuristički retro na pisti eNVy rooma

Poznati dvojac predstavio novu kolekciju na BIPA FASHION.HR-u

eNVy room

Modne priče dvojca eNVy room jedne su od onih najiščekivanijih na domaćim pistama, a s istom je dozom nestrpljenja publika dočekala novu kolekciju koja je sinoć, 12. listopada, prošetala dugom pistom BIPA FASHION.HR-a. Pod pokroviteljstvom optike Ghetaldus, modni je dvojac iznova očarao prisutne koji se pritom nisu mogli ne zapitati kako im uspijeva oduševiti baš svaki put?


Čak i kada unosi dašak inovacije, eNVy room uvijek ostaje prepoznatljivo svoj. Bilo kome tko je barem jednom svjedočio njihovoj modnoj čaroliji nemoguće je zabuniti se i pripisati njihov dizajn nekom drugom autoru. No, unatoč toj vjernosti vlastitom dizajnerskom rukopisu, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović baš uvijek uspiju svom dizajnu dati infuziju nečeg posve novog, neviđenog i svježeg. Futuristički retro. Tako bismo najzornije mogli opisati novu kolekciju ovog kreativnog dvojca koji je u svojoj novoj modnoj priči uspio povezati inspiraciju prošlim modnim erama i pritom je provući kroz filter futurizma. Ženstveni i romantični, no pomalo čak i drski, sinoć su eNVy room komadi djelovali poput neke chic uniforme djevojčice iz budućnosti koja uživa gledati filmove iz prošlog stoljeća i, drugačija od svih, hrabro nosi taj neodoljivi retro.

eNVy room
eNVy room
Inspiracija modnim erama poput sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih ogleda se prije svega u krojevima poput zvonolikih suknji i haljina na jedno rame, dok futurističku notu prizivaju popularni metalizirani sjaj, toksične neonske boje koje bliješte u mraku, neočekivani prorezi te asimetrija. Niti ovoga se puta dvojac nije odrekao volana no oni su postali manji i stroži, posebno šarmantni u ulozi visokih ovratnika. Ženstvenost, elegancija i šarm ucrtani su duboko u estetiku ovog modnog dvojca no sada je ona dobila i novu, neodoljivu notu te se doimala više drskom i snažnom nego li nježnom.

eNVy room

eNVy room

Haljine različitih formi kao i famozni kombinezoni vodili su glavnu riječ kolekcije, a eNVy room je posljednjih nekoliko izlaza posvetio večernjim lookovima kao i svojim, neopisivo popularnim vjenčanicama kojima je dao novi izgled – top i suknja ili pak gornji dio koji asocira na negliže zasigurno će biti hit među mladenkama koje preferiraju nešto novo i drugačije. Što drugo reći za eNVy room nakon još jedne čarolije na pisti osim jednostavnog zaključka da su nepopravljivo fantastični!

eNVy room

eNVy room

eNVy room

eNVy room

eNVy room

Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS Video Production

Sve komade iz nove eNVy room kolekcije pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 13.10.2016. u 08:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p