HRVATSKA MODA

Planinski obronci i nepregledna prostranstva u novoj kampanji Gale Vrbanić

PRICE ON REQUEST predstavlja drugu kampanju
gala vrbanić
Snježni planinski obronci, krivudave trkaće staze i jahanje nepreglednim prostranstvima našli su se u novoj PRICE ON REQUEST kampanji. Riječ je o drugoj, dugoočekivanoj kampanji za hvaljenu kolekciju FW1819 POR/NO2.

U ulozi kampanje našla se bijela promotivna majica koja vizualno komunicira pojedini odjevni komad dok je fotografija s potpisom stalnog POR suradnika Mateja Jurčevića, u funkciji dokumentacije. Kampanja je na prodaju i može se u potpunosti istražiti i kupiti po fiksnoj cijeni na www.priceonrequest.store. Sastoji se od majice s vjernim dvodimenzionalnim prikazom odjevnog predmeta iz POR/NO2 kolekcije te foto dokumentacije same kampanje u situaciji koja odgovara prikaznom odjevnom komadu.

PRICE ON REQUEST
PRICE ON REQUEST
PRICE ON REQUEST
Umjesto da se snimaju razni odjevni predmeti na jednoj lokaciji te se ista prilagođava njima, priča je izokrenuta te je jedan odjevni predmet postavljen u situacije karakteristične prikazu odjevnog predmeta na njemu. Svaki je dio dokumentiran na potpuno drugačijim lokacijama i u različitim atmosferama prikazujući prosječan dan u životu POR/NO2 osobe. Tako primjerice možemo vidjeti narančastu puf jaknu u savršenoj simbiozi sa snježnim sljemenskim obroncima, reflektivni baloner u jurnjavi trkaćim stazama, ili sjajni bež trench na svečanoj večeri.

PRICE ON REQUEST
PRICE ON REQUEST
PRICE ON REQUEST
Foto: Matej Jurčević
Objavljeno: 24.01.2018. u 09:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p