HRVATSKA MODA

Glamurozne haljine s hrvatskim potpisom

Nova Alduk bridal kampanja

Alduk bridal

Nova kampanja poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka predstavlja njegovu četvrtu Bridal kolekciju. Riječ je o kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2015. Fotografije je snimila modna fotografkinja Mare Milin, a ulogu Alduk mladenke izvrsno je utjelovila Ivana Vukušić iz Talia modela.
 
Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za Alduk bridal liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk s velikim zadovoljstvom stvara posljednje dvije godine.

Alduk bridal
 
Alduk bridal
"Mare Milin zaslužna je i za ove fotografije jer sam njoj povjerio snimanje bridal kampanja, upravo zato što smatram da svojim fotografskim izričajem savršeno nadopunjuje dizajn i kvalitetu koju želimo predstaviti našim klijenticama"
, objasnio je Ivan Alduk.
 
Alduk bridal 
Alduk bridal
 
Nova Alduk bridal kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja. Alduk vjenčanice laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu, a skrivaju ono što se želi skriti.
 
Alduk bridal 
Alduk bridal 
"Taj rezultat se postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama buduće mladenke te radimo i do nekoliko proba. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a garantira zadovoljnu i lijepu mladenku što mene iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu", kaže Ivan Alduk.
 
Alduk bridal 
Alduk bridal
Nova kolekcija obiluje mekanim čipkama koje su satima ručno dorađivane i vezene. Nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa, karakteristike su novih Alduk vjenčanica koje se već mogu isprobati i naručiti u Alduk studiju.

Foto: Mare Milin

Objavljeno: 05.03.2015. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p