HRVATSKA MODA

Gradimo ruševine kroz objektiv Jakova Baričića

Jakov Baričić potpisuje vizuale za Diary brenda IO Ivana Omazić

Novi unos u Diary brenda IO Ivana Omazić donosi viđenje ljetne kolekcije IO SS2017 kroz objektiv mladog fotografa Jakova Baričića. 

Baričić svoju priču za IO Diary smješta u dokolicu jednog poslijepodneva u rano zagrebačko proljeće. Otvarajući s modelom u rezigniranoj pozi i IO komadu s ironičnom porukom “GRADIMO RUŠEVINE”, Baričić pogađa sukus IO kolekcije, ali i duh vlastite generacije. IO Jakov Baričić pokazuje upravo ono zbog čega je ovaj autor iz Svetog Filipa i Jakova i međunarodno prepoznat – mode vizuale obilježene sugestivnom i zavodljivom atmosferom i neopterećene suvišnom naracijom.


“Rad za IO Diary bio je izuzetno lak. Od prvih briefova do snimanja ramjenjivali smo slična razmišljanja, zbog čega imam osjećaj da sam radio potpuno odriješenih ruku. Nadam se da je ovo tek jedna u nizu suradnji s Ivanom Omazić”, kaže Baričić. Kosu potpisuje Mijo Majhen, make up Tena Bašić, a model je Katya (Colors Models Management).


IO Diary je platforma hrvatske dizajnerice IO Ivana Omazić na kojoj se kreativcima pružaju uvjeti da u interpretativnoj slobodi ponude vlastito viđenje brenda. Cijeli Diary IO Jakov Baričić pogledajte na mrežnoj adresi www.ioivanaomazic.com

Foto: Jakov Baričić

Objavljeno: 28.02.2017. u 12:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p