HRVATSKA MODA

Grgo Zečić postao modni urednik Interview magazina!

Veliki uspjeh našeg suradnika

Naš dugogodišnji  suradnik, Grgo Zečić, imenovan je američkim modnim urednikom prestižnog Interview Magazina za Europu. Kultni Interview osnovao je davne 1967. otac pop arta Andy Warhol dok magazin danas slovi kao jedan od najinovativnijih i najutjecajnijih modnih naslova na svijetu.

Dok američko izdanje uređuje veliki Fabien Baron, kao glavna urednica za europska izdanja postavljena je obožavana Aliona Doletskaya, koja je dvanaest godina bila na čelu ruskog Voguea. Interview Europe svoje prvo izdanje doživio je u Rusiji sa Leonardom DiCapriom na naslovnici nakon čega slijede izdanja za Njemačku i Italiju.

Naš Grgo je za poziciju preporučen od strane jednog od najvećih stilista današnjice Karla Templera kojemu služi kao kreativni asistent za talijanski Vogue. "Ruska Anna Wintour" ponudila je poziciju našem suradniku sa stalnom adresom u New Yorku odakle će stvarati modne editorijale za Interview.

                           

Tako će Grgo raditi u istom timu sa Alionom ali i sa supermodelom Naomi Campbell, koja je također imenovana urednicom u magazinu. Nakon stažiranja u londonskim uredima Karle Otto, Grgo je internacionalnu karijeru započeo u francuskom Vogueu i Vogue Hommesu u Parizu, pod palicom Anastasie Barbieri, Emmanuelle Alt i Carine Roitfeld. Početkom 2011. odlazi u freelance vode kao asistent legendarne Carine Roitfeld dok stalni dom pronalazi upravo u timu Karl Templera gdje asistira na editorijalima koje snima Steven Meisel.

Upravo je Grgo bio u timu Carine Roitfeld za Barney's kampanju kao i V magazine za Kate Winslet u glavnoj ulozi za rujan 2011. U posljednjih sedam mjeseci, asistirao je na projektima za talijanski Vogue, francuski Vogue, V magazine, američki Harper's Bazaar, američki Interview te na revijama i kampanjama kuća Balmain, Givenchy, Nars, Calvin Klein, Alexander Wang, Prada i Donna Karan. Prvi službeni radovi Grge Zečića za Interview, biti će predstavljeni u izdanju za veljaču 2012., a Fashion.hr Style Community će sa golemim ponosom pratiti njegove editorijale.

Što drugo reći nego: iskrene čestitke!


Objavljeno: 15.12.2011. u 11:40
Tagovi: grgo zečić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p