HRVATSKA MODA

Haljine hrvatskih dizajnera u bajkovitom editorijalu

'Blagdanski Noir' by Barbara Repe

Poznata hrvatska modna blogerica Barbara Repe godinu na zalasku odlučila je pozdraviti velikim blagdanskim modnim editorijalom 'Blagdanski Noir'. Kao i prijašnjih godina, Barbara je udružila snage s nekim od najjačih imena hrvatske modne scene u stvaranju ove nesvakidašnje blagdanske modne priče te ponovno snimila zanimljiv modni editorijal. U modni pozdrav 2013. godini uključili su se Matija Vuica, Ivica Skoko, Boris Pavlin te Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje potpisuju poznati brand Boudoir. 

Barbara je u najljepšim hrvatskim kreacijama zablistala ispred objektiva poznate hrvatske fotografkinje Mare Milin, koja je još jednom pokazala svoju kreativnost i umijeće iza objektiva.

'Željela sam napraviti editorijal koji se razlikuje od svih prethodnih do sada. Nešto senzualnije, mračnije i snažnije, a vjerujemo da smo to i uspjeli. Isto tako volim dekadenciju glamura prošlog stoljeća i vjerujem da smo i to uspjeli maksimalno dočarati. Za ovaj editorijal kombinirala sam različite teksture i materijale koji su se izvanredno uklopili u zanimljivo okruženje Tom Tom kluba. Raditi s Mare je bilo nevjerojatno iskustvo i najbitnija je povezanost u ideji i realizaciji. Tim je bio savršeno uigran te je na najbolji mogući način uspio sa mnom realizirati ovaj editorijal!' izjavila je naša poznata blogerica.

Make up potpisuje Nikolina Gega, a frizure Nikola Solenički/Kevin Murphy.

 

photos: Mare Milin


Objavljeno: 26.12.2013. u 16:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p