HRVATSKA MODA

Haljine Ivana Alduka koje osvajaju na prvu

Kolekcija jesen/zima 205./2016.
Ivan Alduk 
Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja novu kolekciju od 40 modela za jesensko/zimsku sezonu u kojoj je naglasak, osim na već tradicionalno atraktivnim haljinama, stavljen i na dnevni dio kolekcije. Ručno vezene košulje, prsluci, kaputi, suknje i dnevne haljine novost su koja iznenađuje i veseli, a protkana je tipičnim Alduk rukopisom. Simetrični krojevi koji laskaju tijelu, udobne tkanine, zanimljiva igra tamnijim koloritom te pomalo viktorijanska inspiracija oznaka su nove kolekcije.

Matchmaker koja donosi svježi vizualni nastavak i razvoj brenda već sedmu godinu za redom. Kratke, koktel te duge, večernje haljine učinile su modele s Alduk etiketom i te kako traženima, a u ovoj sezoni dolaze u nezaobilaznoj crnoj, bordo, crvenoj, petrolej, plavoj i sivoj boji.

Ivan Alduk
Naglasak na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti je akcentiran tkaninama kao što su čipka, viskoza, vuna, til i neopren. Ručna dorada, voluminozni rukavi, visoke kragne te detalji od čipke ili vez daju posebnost svakom odjevnom komadu koji ima za cilj ženu učiniti dodatno ženstvenijom i privlačnijom.
 
Ivan Alduk
„Nova kolekcija je kreativni nastavak na moj radi koji iz sezone u sezonu doživljava osvježenje i razvoj, a čemu se uz mene iznimno vesele i moje klijentice jer zajedno rastemo i sazrijevamo što je doista pravi spoj ili „Matchmaker“ kako kolekcija nosi naziv. Uvijek se uvode nove tkanine, krojevi i modeli koji imaju moj dizajnerski pečat i koje slijede modernu, pročišćenu i ženstvenu estetiku brenda“, izjavio je dizajner.
 
Ivan Alduk
Originalan pristup osim u stvaranju kolekcije, koja se već nalazi u Alduk showroomu, je iz sezone u sezonu vidljiv u vizualno atraktivnim i vrhunskim modnim kampanjama koje opetovano letvicu postavljaju visoko. Najbolji hrvatski modni fotografi suradnici su pri stvaranju Alduk modnih kampanja, a za ovu je zaslužan talentirani Franjo Matković.
 
Ivan Alduk 
„Snažni vizuali nove kampanje su karakteristika svake moje kolekcije jer oni prenose duh i image branda na kojemu mnogo radimo stoga za svaku modnu kampanju posebno osmislimo svježu ideju, lokaciju i stil snimanja. Pazimo na svaki detalj, to nas veseli i poslovno raduje, a vrlo značajnu ulogu u tome svemu imaju kreativni i kvalitetni suradnici koji kroz posao postanu i prijatelji“, kaže Ivan Alduk.
 
Ivan Alduk
Ivan Alduk 
Ivan Alduk
Foto: Franjo Matković
Objavljeno: 12.10.2015. u 09:00
Tagovi: Ivan Alduk

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p