HRVATSKA MODA

Haljine Ivice Skoke ostavljaju bez daha

Nova kampanja popularnog dizajnera

Ivica SkokoIvica Skoko, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica, nakon što je predstavio novu kolekciju za jesen/zimu 2015./16. na upravo završenom tjednu mode BIPA FASHION.HR, predstavlja kampanju za najnoviju kolekciju večernjih haljina.
 
Prekrasne haljine koje ostavljaju bez daha sve poklonice raskošnih red carpet izdanja, u bajkovitoj kampanji misterioznog naziva Moonlight – Sunlight, snimila je poznata modna fotografkinja Mare Milin. Raskošni dizajn Ivice Skoke i romantična vizija Mare Milin rezultirali su očaravajućim fotografijama koje evociraju žensku ljepotu, nježnost, romantiku i senzualnost.
Ivica Skoko
Vjeran svom modnom izričaju i s potpisom dizajnera haljina za crvenih tepih, Skoko i u ovoj kolekciji ostaje vjeran eleganciji, ali ponekad čak i pretjeruje u naglašavanju luksuznog i svečanog. Raskošni materijali, ručno rađeni detalji kojima dizajner pridaje iznimnu važnost i čipka otkrivaju neobuzdanu ženstvenost i senzualnost.
Ivica Skoko
„Svaku ženu smatram posebnom i privlačnom na specifičan način te od toga polazim i kad kreiram. Bitno mi je da se žena dobro osjeća u svojoj koži noseći moje haljine pa je tako i ova kampanja pokazala ženu u istovremeno nježnom, romantičnom i izazovnom izdanju. Mare Milin je savršeno ulovila bit i esenciju žene za koju stvaram“, izjavio je Ivica Skoko.
Ivica SkokoModernu princezu, drsku i nježnu, u Moonlight – Sunlight kampanji utjelovila je poznata manekenka Luna Valas, članica modne agencije Talia model koja se savršeno snašla u toj ulozi. Šminku potpisuje poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy, dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić. Bezvremenska elegancija koja krasi haljine Ivice Skoke i ovoj je kampanji dala prepoznatljiv potpis Mare Milin.Ivica Skoko

Foto: Mare Milin

Objavljeno: 23.11.2015. u 14:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p