HRVATSKA MODA

Bajkovite vjenčanice Ivice Skoke osvajaju glamurom

Nova kampanja poznatog dizajnera kroz objektiv Mare Milin
Ivica Skoko, vodeći dizajner večernjih haljina, nakon što je na BIPA FASHION.HR-u pokazao raskošnu kolekciju koja je pokupila salve pohvala, predstavlja novu kampanju za večernje haljine i vjenčanice Into The Sun. Kampanja je logičan nastavak uspješne sezone nakon revije kojom je Ivica Skoko još jednom pokazao svoje dizajnersko umijeće koje najbolje do izražaja dolazi u kolekciji gala večernjih haljina izađenih od luksuznih materijala i s puno ručnog rada.
 
Autorski potpis kampanji pod imenom Into The Sun dala je poznata fotografkinja Mare Milin koja nastavlja uspješnu suradnju s dizajnerom čiji je ženstveni romantični potpis u savršenom skladu s njezinom kreativnom vizijom. Skokine haljine, među kojima u ovoj kampanji dominiraju vjenčanice, Mare Milin je zabilježila u toploj, nježnoj, sunčanoj i pomalo nostalgičnoj atmosferi. Mekano svjetlo koje se nježno rasipa po haljinama koje nosi poznata manekenka Mia Matić dočaralo je posebnost i unikatnu ljepotu Skokinih modela, a riječ je o jedinstvenim gala haljinama koje odišu ženstvenošću i glamurom.
“U ovoj smo kampanji naglasak stavili na vjenčanice jer upravo je to u životu svake žene najposebnija haljina koju će odjenuti. A ja volim raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno. Svaka od njih zahtijeva individualan pristup našim klijenticama i ne postoje dvije iste haljine. Vjenčana haljina treba biti unikatna poput žene koja ju nosi. Takva je i ova kampanja s potpisom Mare Milin”, izjavio je dizajner Ivica Skoko. Njegov zaštiti znak su prepoznatljive večernje toalete poznatih dama s crvenog tepiha, a tome se Skoko u potpunosti posvetio i svojom posljednjom kolekcijom.
Vrhunski materijali poput svile, svilenih satena i čipke u pastelnim bojama pudera, vanilije, zlata ili nježne roze boje evociraju glamur 40-ih godina prošlog stoljeća. Posebnost ove kolekcije su različite vrste čipki koje dizajner odlično kombinira koristeći pritom 3D čipke cvjetnog uzorka koje daju posebnu teksturu, lakoću i živost njegovim ženstvenim krojevima. Haljine Ivice Skoke u kolekciji proljeće/ljeto 2016. odlikuje bezvremenska ljepota i senzualnost koju dizajner reinterpretira na originalan i moderan način.
   
Zaštitno lice kampanje Into The Sun je prekrasna Mia Matić iz agencije Talia model. Za make-up i styling zaslužna je Ivana Bilandžija Billy, a frizuru potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy. 
Fotografija: Mare Milin
Manekenka: Mia Matić (Talia model)
Styling i make-up: Ivana Bilandžija Billy
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy
Objavljeno: 03.05.2016. u 11:04
Tagovi: Ivica Skoko

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p